Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Hygicult Y&F hygieniatesti 1x10 levyn pakk. 80628

6547

Hinta:

56,98 €

45,95 € (alv 0%)

Saatavuus:

Tilaustuote, 1-2 viikkoa

-
+
Lisää koriin

Hygieniatesti, Orion Diagnostica


Hygicult Y&F on hygieniatesti hiivojen ja homeiden osoittamiseen.

Hygicult Y&F hygieniatesti on helppokäyttöinen menetelmä hygienian seurantaan. Se on nopea, luotettava ja taloudellinen pikatesti, joka ratkaisee myös näytteenkuljetukseen liittyvät ongelmat.

Käyttötarkoitus
Hiivojen ja homeiden seurantaan pinnoilta

Ominaispiirre
Hiivat ja homeet kasvavat elatusaineella erillisinä pesäkkeinä.

Tekniset tiedot
- Detektioraja: 103 - 107 pmy hiivoille. Homeilla vähäisestä voimakkaaseen kontaminaatioon.
- Reaktioaika: 3 - 5 päivää 27 - 30 °C:ssa
- Käsittelyaika: < 1 min

Näyte
Pinnat, joiden mikrobiologista puhtautta halutaan seurata

Pakkauksen sisältö
- 10 kastolevyä
- 10 tarraa
- käyttöohjeet

Säilyvyysaika
6 kuukautta valmistuspäivästä

Säilytys
Huoneenlämmössä valolta, vedolta ja lämmönvaihteluilta suojattuna

Menetelmä
Hygicultissa perinteinen agarkasvatusalusta on muunnettu tämän päivän tarpeita vastaavaksi. Steriilissä muoviputkessa on molemmin puolin elatusaineella päällystetty muovilevy. Levyssä on nivel pintanäytteenottoa varten. Näyte voidaan siirrostaa myös steriilillä vanutikulla tai kastamalla levy tutkittavaan nesteeseen. Inkuboinnin jälkeen tulokset luetaan vaivattomasti vertaamalla pesäketiheyttä rasiassa olevaan mallitauluun. Pesäkkeiden laskemista ei tarvita lainkaan.

Käyttöalue
Hygicult Y&F hygieniatestiä käytetään mikrobiologisen puhtauden seurantaan. Se soveltuu hyvin käytettäväksi elintarviketeollisuudessa, jossa prosessin eri vaiheitten sekä puhdistuksen jälkeisen hygieniatason seuranta on tärkeää. Tuotantotilojen mikrobiologinen seuranta tapahtuu Hygicultilla nopeasti ja luotettavasti.

Edut
Luotettava ja tarkka. Hygicult Y&F hygieniatesti on kotimainen, tiukat laadunvarmistusnormit täyttävä tuote, joka takaa luotettavat ja toistettavat tulokset. Tulokset ovat vertailukelpoisia perinteisellä maljaviljelyllä saatuihin tuloksiin. Kasto ja vanutikkusiirrotusta käytettäessä menetelmän herkkyysalaraja on 103 CFU/ml, kontaktimenetelmää käytettäessä herkkyysalarajaa ei ole. SprayCult lisää näytteenoton luotettavuutta ja herkkyyttä hajottamalla pinnalla mahdollisesti olevan biofilmin.

Helppokäyttöinen
Näyte otetaan painamalla Hygicult-levy suoraan testattavaa pintaa vasten, siirrostamalla näyte elatusaineelle vanutikulla tai kastamalla levy nesteeseen. Levy inkuboidaan joko huoneenlämmössä tai inkubaattorissa, näytteenottokohteen lämpötilasta riippuen, ja tulostetaan vertaamalla kasvutiheyttä mallikarttaan.

Nopea ja käyttäjäystävällinen
Hygicult Y&F hygieniatesti on aina käyttövalmis. Se on kätevä kuljettaa näytteenottokohteeseen mihin vuorokauden aikaan tahansa, koska näyttö ei vaadi minkäänlaisia etukäteisvalmisteluja. Tulos on luettavissa 1-5 vrk kuluttua näytteenotosta inkubointilämpötilasta riippuen.

Taloudellinen
Hygicult Y&F hygieniatesti tekee maljojen valun, näytteiden käsittelyn ja pesäkkeiden laskemisen tarpeettomiksi, eikä ulkopuolisia tutkimuspalveluja tarvita.

Turvallinen
Muovinen Hygicult Y&F hygieniatesti eliminoi lasisiin näytteenkuljetusputkiin liittyvät terveysriskit. Hygicult ei vaikuta haitallisesti tutkittavaan aineeseen, vaan tuotetta voidaan käyttää normaalisti näytteenoton jälkeenkin.

Säilytys
Hygicult Y&F hygieniatestiä säilytetään huoneenlämmössä valolta, vedolta ja jäätymiseltä suojattuna. Viimeinen käyttöpäivä ja eränumero on merkitty rasiaan.

Hygicult Y & F hygieniatesti - käyttöohje

Hygicult hygieniatestit - Esite

Tarjouspyyntö


Lähetä