Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Hygicult TPC hygieniatesti 1x10 levyn pakk. 132664

5040

Tarjous

Hinta:

39,00 €

31,45 € (alv 0%)

Saatavuus:

Varastossa

-
+
Lisää koriin

Hygieniatesti, Orion Diagnostica


Hygicult TPC on hygieniatesti kokonaisbakteerimäärän osoittamiseen. Hgicult TPC hygieniatesti soveltuu myös desinfioinnin jälkeiseen pintapuhtauden seurantaan.

Hygicult TPC hygieniatesti on helppokäyttöinen menetelmä hygienian seurantaan. Se on nopea, luotettava ja taloudellinen pikatesti, joka ratkaisee myös näytteenkuljetukseen liittyvät ongelmat.


Käyttötarkoitus
Kokonaismikrobimäärän määrittämiseen pinnoilta

Ominaispiirre
Bakteerit kasvavat helposti erottuvina pesäkkeinä







Hygicult TPC hygieniatesti - Tekniset tiedot
Detektioraja 10^3 - 10^7 pmy
Käsittelyaika alle 1 min
Reaktioaika 35-37 °C 24 tuntia
Reaktioaika 27-30 °C 2 vrk
Reaktioaika 18-22 °C 3-5 vrk





Hygicult TPC hygieniatesti - Pakkauksen sisältö
- 10 kastolevyä
- 10 tarraa
- Käyttöohjeet


Säilyvyysaika
6-9 kuukautta valmistuspäivästä


Säilytys
Huoneenlämmössä valolta, vedolta ja lämmönvaihteluilta suojattuna.

Menetelmä
Hygicultissa perinteinen agarkasvatusalusta on muunnettu tämän päivän tarpeita vastaavaksi. Steriilissä muoviputkessa on molemmin puolin elatusaineella päällystetty muovilevy. Levyssä on nivel pintanäytteenottoa varten. Näyte voidaan siirrostaa myös steriilillä vanutikulla tai kastamalla levy tutkittavaan nesteeseen. Inkuboinnin jälkeen tulokset luetaan vaivattomasti vertaamalla pesäketiheyttä rasiassa olevaan mallitauluun. Pesäkkeiden laskemista ei tarvita lainkaan.

Käyttöalue
Hygicult TPC hygieniatestiä käytetään mikrobiologisen puhtauden seurantaan. Se soveltuu hyvin käytettäväksi elintarviketeollisuudessa, jossa prosessin eri vaiheitten sekä puhdistuksen jälkeisen hygieniatason seuranta on tärkeää. Tuotantotilojen mikrobiologinen seuranta tapahtuu Hygicultilla nopeasti ja luotettavasti.

Edut
Luotettava ja tarkka. Hygicult TPC hygieniatesti on kotimainen, tiukat laadunvarmistusnormit täyttävä tuote, joka takaa luotettavat ja toistettavat tulokset. Tulokset ovat vertailukelpoisia perinteisellä maljaviljelyllä saatuihin tuloksiin. Kasto ja vanutikkusiirrotusta käytettäessä menetelmän herkkyysalaraja on 103 CFU/ml, kontaktimenetelmää käytettäessä herkkyysalarajaa ei ole. SprayCult lisää näytteenoton luotettavuutta ja herkkyyttä hajottamalla pinnalla mahdollisesti olevan biofilmin.

Helppokäyttöinen
Näyte otetaan painamalla Hygicult TPC-levy suoraan testattavaa pintaa vasten, siirrostamalla näyte elatusaineelle vanutikulla tai kastamalla levy nesteeseen. Levy inkuboidaan joko huoneenlämmössä tai inkubaattorissa, näytteenottokohteen lämpötilasta riippuen, ja tulostetaan vertaamalla kasvutiheyttä mallikarttaan.

Nopea ja käyttäjäystävällinen
Hygicult TPC hygieniatesti on aina käyttövalmis. Se on kätevä kuljettaa näytteenottokohteeseen mihin vuorokauden aikaan tahansa, koska näyttö ei vaadi minkäänlaisia etukäteisvalmisteluja. Tulos on luettavissa 1-5 vrk kuluttua näytteenotosta inkubointilämpötilasta riippuen.

Taloudellinen
Hygicult TPC hygieniatesti tekee maljojen valun, näytteiden käsittelyn ja pesäkkeiden laskemisen tarpeettomiksi, eikä ulkopuolisia tutkimuspalveluja tarvita.

Turvallinen
Muovinen Hygicult TPC hygieniatesti eliminoi lasisiin näytteenkuljetusputkiin liittyvät terveysriskit. Hygicult ei vaikuta haitallisesti tutkittavaan aineeseen, vaan tuotetta voidaan käyttää normaalisti näytteenoton jälkeenkin.

Säilytys
Hygicult TPC hygieniatesti säilytetään huoneenlämmössä valolta, vedolta ja jäätymiseltä suojattuna. Viimeinen käyttöpäivä ja eränumero on merkitty rasiaan.

Hygicult TPC hygieniatesti - Opastusvideo ENG


Hygicult TPC hygieniatesti - Käyttöohje (PDF)

Tarjouspyyntö


Lähetä