Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Diversey Suma Crystal Free A8 huuhtelukirkaste 2x5l 101107985

5593

Hinta:

259,31 €

209,12 € (alv 0%)

Saatavuus:

Tilaustuote, 1-2 viikkoa

-
+
Lisää koriin

Hapan huuhtelukirkaste, Diversey


Suma Crystal free A8 on tiivistetty, nestemäinen, matalavaahtoinen huuhtelukirkaste, joka estää kalkkisaostumien syntymisen.

Ominaisuudet

Suma Crystal free A8 on tiivistetty hapan huuhtelukirkaste, joka soveltuu kaiken tyyppisiin astianpesukoneisiin. Tuote sisältää matalavaahtoisia pintaaktiivisaineita, jotka saavat aikaan nopean ja raidattoman kuivumisen, sekä kompleksin muodostajia, jotka estävät saostumien syntymisen pesukoneeseen keskikovassa ja kovassa vedessä.

Edut
 • Astiat kuivuvat nopeasti.
 • Astioihin ei jää raitoja eikä pisaranjälkiä.
 • Hapan, kompleksinmuodostajia sisältävä tuote soveltuu kovaan veteen.

  Käyttöohje

  Suma Crystal free A8 annostellaan 80 - 90 °C loppuhuuhteluveteen JohnsonDiverseyn automaattisen annostelulaitteen tai pesukoneen oman annostelupumpun avulla. Annostus: 0,2 - 0,5 ml tuotetta litraan vettä. Tuotetta voidaan käyttää myös kotitalouspesukoneessa, jolloin sitä lisätään huuhtelukirkastesäiliöön. Sopiva annostus säädetään paikallisten käyttöolosuhteiden mukaan.

  Tekniset tiedot
 • Ulkonäkö kirkas, vihreä neste
 • pH-arvo, laimentamaton 1,6
 • Suhteellinen tiheys (20 C) 1,083
  Yllä olevat tiedot ovat tyypillisiä normaalituotannossa. Niitä ei voi käyttää spesifikaationa.

  Koostumus:
 • Ionittomia pinta-aktiivisia aineita 15 - 30 %
 • Polykarboksylaatteja < 5 %
 • Väriainetta

  Käyttöturvallisuus ja varastointi

  Tuotteen turvalliseen käsittelyyn ja hävittämiseen liittyvät tiedot löytyvät käyttöturvallisuustiedotteesta.Säilytys alkuperäisessä pakkauksessa suurilta lämpötilojen vaihteluilta suojattuna.

  Yhteensopivuus

  Suma Crystal free A8 sopii useimmille suurkeittiöissä tavattaville materiaaleille, kun sitä käytetään ohjeiden mukaisesti. Laimentamaton tuote syövyttää messinkiä ja kuparia. Tuotetta ei saa annostella ennen boileria. Käytettävien putkien ja liittimien tulee olla ruostumatonta terästä tai muovia.

  Hyväksynnät

  Pohjoismainen Joutsen-ympäristömerkki

  Ympäristötiedot

  Muovipakkaukset ja -etiketit soveltuvat muovin kierrätykseen tai energiahyötykäyttöön. Kontit ja tynnyrit voi palauttaa uudelleentäyttöä varten. Ulko- ja kartonkipakkaukset ovat kierrätettäviä, valmistettu valkaisemattomasta kuidusta ja sisältävät suurelta osin kierrätyskuituja. Käytetyistä raaka-aineista sekä muista ympäristöön liittyvistä yksityiskohdista tarkemmin Diverseyn Ympäristöperiaatteet-esitteessä.

  Käyttöturvatiedote - Suma Crystal Free huuhtelukirkaste (PDF)

  Säkerhetsdatablad - Suma Crystal Free (PDF)

  Sertifikaatit


 • Tarjouspyyntö


  Lähetä