Lisää suosikiksi

Maxima Athena Plus imevä höyrypuhdistin ammattikäyttöön ATE8PLUS

8613


Saatavuus:

Pyydä tarjous

Imevä höyrypuhdistin ammattikäyttöön, Maxima


Maxima Athena on markkinoiden pienikokoisin ammattikäyttöön suunnattu imevä höyrypuhdistin 8,5 baarin teholla. Maxima on jatkuvatäyttöinen, ja varusteltu myös lisävesisäiliöllä. Power Jet- toiminto mahdollistaa jopa puhdistusaineen käytön ongelmakohteissa. Vaikean lian irroittaminen Maxima Athenalla on todella nopeaa.

Koneessa on täydellinen varustesarja kaikille pinnoille. Athena on ammmattilaisen valinta todella vaikean lian irroittamisessa. Elektraan verrattuna pidempi imuletku ja leveämmät suuttimet tekevät Athenasta todellisen ammattilaitteen. Jatkuva täyttö mahdollistaa pitkäjaksoisen työskentelyn.

Maxima Athena soveltuu erityisen hyvin mm. hoitolaitoksiin, ravintoloihin, elintarvikkeiden käsittelypaikkoihin, leipomoihin, kuntosaleihin ja liikuntahalleihin, uimahalleihin, autojen puhdistamiseen ja esimerkiksi talleihin ja muihin eläinsuojiin.

Tekniset tiedot
- Höyrypaine: 8 bar
- Painesäiliön tilavuus: 2,4 litraa
- Höyryletkun pituus: 3 metriä
- Säiliön täyttötapa: Jatkuvakäyttöinen täyttösäilön avulla (tai vaihtoehtona manuaalinen)
- Teho: 3000 W
- Valmiusaika: 6 min
- Power Jet -toiminto: kyllä
- Painekattilan materiaali: ruostumaton teräs
- Mitat (p x l x k): 37 x 30 x 50 cm

Vakiovarusteet
- Pitkä höyryletku n. 2 metriä ja käsikahva
- Kalustesuulake (kätevä läpinäkyvä yläpuoli)
- Lattiasuulake, johon valittavissa matto-, harja- ja kumikammat
- Leveä käsisuulake ikkunoille
- Kapea käsisuulake ikkuna- ja harjasuuttimella
- Monitoimiadapteri, johon liitettävissä mukana tulevat kohdeharjat (2 kpl), teräsharja (1 kpl) sekä messinkiharja (1 kpl), pistesuutin ja rakosuulake
- Imuputket 2 x 0,5 m
- Suppilo
- Täyttöpullo annostelutekniikallaMiksi höyrypuhdistin:
Höyry toimii erittäin tehokkaana puhdistusmenetelmänä. Se poistaa tahrat jäämät, kuten purukumin, lian, rasvan ja homeet. Lisäksi epätoivotuista hajuista päästään eroon, kuten hiki tai virtsa. Höyryn korkea lämpötila desinfioi pinnat.

Höyry sopii allergikoille, sillä kemikaaleja ei tarvita ja kuumuus tappaa pölypunkit. Höyry tunkeutuu pieniin, kapeisiin ja ahtaisiin tiloihin sekä uriin esimerkiksi liukastumista estävissä lattioissa, saranoissa ja pyörätuoleissa. Höyryn avulla voi puhdistaa yhtä hyvin tekstiilimattoja, huonekaluja, kaakeleita, laattoja, parkettilattioita, metallia, sementtiä ja autoja ulko- ja sisäpuolelta.

Höyry puhdistaa ympäristöystävällisesti, sillä kemikaaleja ei tarvita. Pelkkä vesijohtovesi riittää.

Tarjouspyyntö


Lähetä