Kesän poikkeukset aukioloaikoihimme: Hämeenlinnan myymälä on avoinna vain sopimuksen mukaan 20.6.-12.8. välisen ajan. Tampereen myymälä ja asiakaspalvelumme suljetaan 23.6. poikkeuksellisesti jo klo 16, Juhannusaattona 24.6. asiakaspalvelumme ja myymälämme ovat suljettuna. Pe 29.7. myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni invenraation vuoksi. Hyvää kesää.

Lisää suosikiksi

Soft Care Star H1 nestesaippua 5l 6973000

6524

Hinta:

20,97 €

16,91 € (alv 0%)

Saatavuus:

Täydessä pakkauksessa: 2 kpl. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Nestesaippua, Diversey


Soft Care Star on miedosti hajustettu synteettinen pesuneste, joka sopii käsien pesuun ravintoloissa, kouluissa, toimistoissa ym. yleisötiloissa.

Ominaisuudet

Soft Care Star on miellyttävä käsienpesuneste, joka sisältää synteettisiä pintaaktiivisia aineita pesevinä ainesosina sekä humektantteja ihoa hoitavina aineina.
Se sisältää väriä ja hajustetta. Soft Care Star vaahtoaa miellyttävästi ja huuhtoutuu helposti. Soft Care Star on raikkaan tuoksuinen ja se sopii kaikkiin yleisesti käytettyihin annostelijoihin lukuun ottamatta alumiinisia annostelijoita. Soft Care Star täyttää Euroopan kosmetiikkadirektiivin vaatimukset ja on turvallinen käyttää, kun sitä käytetään ohjeiden mukaisesti.

Edut
 • Hyvä puhdistuskyky
 • Soveltuu kaikenkovuisiin vesiin

  Käyttöohje

  Annostele nestesaippuaa kostutetulle iholle. Pese kädet huolellisesti, huuhdo lämpimällä vedellä ja kuivaa kädet hankaamatta. Käsien kuivaaminen on tärkeää hyvän hygienian kannalta.

  Tekniset tiedot
 • Ulkonäkö: Vaaleansininen, helmiäismäinen neste
 • Suhteellinen tiheys ºC: 1020 g/l
 • Viskositeetti 25 ºC: 1500
 • pH : 5,0-5,5
  Yllä olevat tiedot ovat tyypillisiä normaalituotannossa. Niitä ei voi käyttää spesifikaationa.

  Koostumus

  Anionista pinta-aktiivista ainetta

  Ionitonta pinta-aktiivista ainetta

  Ihoa hoitavaa ainesosaa

  Väriä, hajustetta, säilöntäainetta

  Käyttöturvallisuus ja varastointi

  Säilytys alkuperäispakkauksessa suurilta lämmönvaihteluilta suojattuna. Ohjeet tuotteen käsittelyyn ja hävittämiseen löytyvät käyttöturvallisuustiedotteesta.

  Ympäristötiedot

  Muoviset sisäpakkaukset ovat polyeteeniä (PE), tulpat polypropeenia (PP) ja ne soveltuvat muovin kierrätykseen tai energiahyötykäyttöön. Ulkopakkaukset ovat kierrätettäviä, valmistettu valkaisemattomasta kuidusta ja sisältävät suurelta osin kierrätyskuituja. Käytetyistä raaka-aineista sekä muista ympäristöön liittyvistä yksityiskohdista tarkemmin Diverseyn Ympäristöperiaatteet-esitteestä.

  Käyttöturvatiedote - Star H1 nestesaippua (PDF)

  Säkerhetsdatablad - Star H1 (PDF)

 • Tarjouspyyntö


  Lähetä