Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Soft Care Fresh W1 nestesaippua 5l 101107321

6524

Hinta:

20,32 €

16,39 € (alv 0%)

Saatavuus:

Tilapäisesti loppu varastosta

Täydessä pakkauksessa: 2 kpl. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Nestesaippua, Diversey


Soft Care Fresh on miedosti hajustettu synteettinen pesuneste, joka sopii käsien pesuun ravintoloissa, kouluissa, toimistoissa ym. yleisötiloissa.

Ominaisuudet

Soft Care Fresh on miellyttävä käsienpesuneste, joka sisältää synteettisiä pintaaktiivisia aineita pesevinä ainesosina sekä humektantteja ihoa hoitavina aineina.
Se sisältää väriä ja hajustetta. Soft Care Fresh vaahtoaa miellyttävästi ja huuhtoutuu helposti. Soft Care Star on raikkaan tuoksuinen ja se sopii kaikkiin yleisesti käytettyihin annostelijoihin lukuun ottamatta alumiinisia annostelijoita. Soft Care Fresh täyttää Euroopan kosmetiikkadirektiivin vaatimukset ja on turvallinen käyttää, kun sitä käytetään ohjeiden mukaisesti.

Edut
 • Hyvä puhdistuskyky
 • Soveltuu kaikenkovuisiin vesiin

  Käyttöohje

  Annostele nestesaippuaa kostutetulle iholle. Pese kädet huolellisesti, huuhdo lämpimällä vedellä ja kuivaa kädet hankaamatta. Käsien kuivaaminen on tärkeää hyvän hygienian kannalta.

  Tekniset tiedot
 • Ulkonäkö: Vaaleansininen, helmiäismäinen neste
 • Suhteellinen tiheys ºC: 1020 g/l
 • Viskositeetti 25 ºC: 1500
 • pH : 5,0-5,5
  Yllä olevat tiedot ovat tyypillisiä normaalituotannossa. Niitä ei voi käyttää spesifikaationa.

  Koostumus

  Anionista pinta-aktiivista ainetta

  Ionitonta pinta-aktiivista ainetta

  Ihoa hoitavaa ainesosaa

  Väriä, hajustetta, säilöntäainetta

  Käyttöturvallisuus ja varastointi

  Säilytys alkuperäispakkauksessa suurilta lämmönvaihteluilta suojattuna. Ohjeet tuotteen käsittelyyn ja hävittämiseen löytyvät käyttöturvallisuustiedotteesta.

  Ympäristötiedot

  Muoviset sisäpakkaukset ovat polyeteeniä (PE), tulpat polypropeenia (PP) ja ne soveltuvat muovin kierrätykseen tai energiahyötykäyttöön. Ulkopakkaukset ovat kierrätettäviä, valmistettu valkaisemattomasta kuidusta ja sisältävät suurelta osin kierrätyskuituja. Käytetyistä raaka-aineista sekä muista ympäristöön liittyvistä yksityiskohdista tarkemmin Diverseyn Ympäristöperiaatteet-esitteestä.

 • Tarjouspyyntö


  Lähetä