Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Erisan Käsihuuhde herkälle iholle 500ml 8251

6744

Hinta:

12,10 €

9,76 € (alv 0%)

Saatavuus:

Varastossa

Täydessä pakkauksessa: 6 kpl. Ostaessasi täyden pakkauksen saat 15% alennuksen alkuperäisestä hinnasta. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Käsihuuhde, Kiilto


Ammattikäyttöön, hyvää käsihygieniaa vaativaan toimintaan tuotekehitetty desinfektiohuuhde. Kevyesti geelimäinen, etanolipohjainen käsihuuhde soveltuu usein toistuvaan käyttöön ja herkälle iholle.


Ominaisuudet

Erisan Käsihuuhde on ihotunnultaan miellyttävä, tutkitusti tehokas desinfektiohuuhde myös herkälle iholle. Olomuodoltaan sopivasti paksunnettu käsihuuhde on tuotekehitetty erityisesti usein toistuvaan
käsien desinfektioon. Biosidinen tehoaine on etanoli, joka tuhoaa tehokkaasti kosketuksen kautta välittyviä haitallisia bakteereita ja viruksia.

Erisan Käsihuuhde sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia ja hoitavia aineosia. Mm. glyseroli ja glyseryylikokoaattijohdannainen kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja suojaavat sen normaalia
kosteustasapainoa. Erisan Käsihuuhde on dermatologisesti testattu ja todettu sopivaksi sekä normaalille että herkälle iholle.

Käyttö- ja annostusohje

Annostele riittävä määrä käsihuuhdetta kuivalle, puhtaalta tuntuvalle iholle. Hygieeninen käsien desinfektio: 3-5 ml 30 s. Kirurginen käsien desinfektio: Kädet pysyvät kosteina 3 min desinfektiohieronnan ajan. Noudata sairaanhoitopiirin käsihygieniaan liittyviä ohjeistuksia.


Tuotekoostumus
Etanoli, 73,5 p-%,denaturoitu A12
desinfioiva tehoaine
Kasviöljyjohdannaisia, estereitä mm. PEG-7 glyseryylikokoaatti, hoitava ja ihoa pehmentävä öljy, ehkäisee kosteuden haihtumista
Glycerin kosteuttaa ja pehmentää ihoa
Tetrahydroxypropyl, Ethylenediamine neutralointiaine
Acrylates/C10-30 alkyl, acrylate crosspolymer viskositeetin säätelijä


Tekniset tiedot
- Ulkonäkö kirkas väritön geeli
- Etanolin tuoksu
- pH 8,0Käyttö- ja ympäristöturvallisuus

Käytä biosidituotteita turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä. Tutustu käyttöturvallisuustiedotteeseen.

Käyttöturvatiedote - Kiilto Erisan Käsihuuhde (PDF)

Sertifikaatit


tunnus

Tarjouspyyntö


Lähetä