Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Erisan Allsept S desinfektiohuuhde 6x1l disp. 8063

6492

Hinta:

127,16 €

102,55 € (alv 0%)

Saatavuus:

Tilaustuote, 1-2 viikkoa

-
+
Lisää koriin

Desinfektiohuuhde, Kiilto


Erisan Allsept S on etanolia, isopropanolia ja N-propanolia sisältävä nestemäinen käsihuuhde kirurgiseen käsidesinfektioon.


Käyttökohteet

Kirurginen käsidesinfektio ja muut tilanteet, jolloin desinfektiohuuhteen pitkäkestoinen mikrobisidinen vaikutus on tarpeen. Ammattikäyttöön.


Ominaisuudet

Tehokas kolmen alkoholin ja setrimonin seos, jolla on laaja ja pitkävaikutteinen mikrobisidinen teho. Nestemäisen olomuotonsa ansiosta huuhde on helppo levittää käsiin, kuivuu nopeasti eikä jätä käsiä
tahmeiksi. Desinfioinnin jälkeen käsineiden pukeminen on helppoa. Desinfektiohuuhteen hoitavat ainesosat, glyseroli ja glyseryylikokoaatti pitävät ihon pehmeänä ja joustavana, ehkäisevät käsien
kuivumista ja vähentävät alkoholin kuivattavaa vaikutusta. Tuote on läpäissyt EN 12791:2016+A1:2017 testin 3 minuutin sekä 3 h vaikutusajoilla.

Käyttö- ja annostusohje

Kirurginen käsidesinfektio: Kädet pysyvät kosteina 3 min. desinfektiohieronnan ajan. Noudata työnantajan antamia ohjeita. Noudata käsihygieniastandardeja. Käytä kirurgista käsidesinfektiotekniikkaa.
Tuotekoostumus
Etyylialkoholi 35 p-%
Isopropanolia 30 p-%
Aqua vesi
N-propyl Alcohol 10 p-%
Glycerin glyseroli, kosteuttaja
PEG-7 Glyceryl Cocoate
glyseryylikokoaatti, hoitoöljy
Cetrimonium Chloride setrimoni, pinta-aktiiviaine


Tekniset tiedot
- Ulkonäkö kirkas, väritön neste
- Alkoholin tuoksu
- pH 6,0Käyttö- ja ympäristöturvallisuus

Käytä biosidituotteita turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä. Tutustu käyttöturvallisuustiedotteeseen.

Käyttöturvatiedote - Kiilto Allsept S (PDF)

Sertifikaatit


Tarjouspyyntö


Lähetä