Kiirastorstaina 28.3 suljemme poikkeuksellisti klo 16:00. Palvelemme normaalisti jälleen tiistaina 02.04. Mukavaa pääsiäistä!

Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Erisan Käsihuuhde 100ml 8255

6410

Hinta:

6,67 €

5,38 € (alv 0%)

Saatavuus:

Varastossa

Täydessä pakkauksessa: 12 kpl. Ostaessasi täyden pakkauksen saat 15% alennuksen alkuperäisestä hinnasta. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Käsihuuhde, Erisan


Desinfioiva käsihuuhde käsihygienian ylläpitoon. Erisan käsihuuhde sisältää ihoa hoitavaa glyserolia ja kasvisöljyjohdannaisia. Erisan käsihuuhdetta voi käyttää kaikissa hyvää käsihygieniaa vaativissa tilanteissa.

Ominaisuudet
Erisan käsihuuhde on miellyttävä, tutkitusti tehokas desinfektiohuuhde joka sopii herkällekkin iholle. Erisan käsihuuhde on allergia- ja astmaliiton hyväksymä tuote. Desinfioivana ainesosana on 73,5 p-% etanoli joka tuhoaa tehokkaasti kosketuksen kautta välittyviä bakteereita ja viruksia - Erisan käsihuuhde tuhoaa myös noroviruksen.

Käyttöohje
- Erisan käsihuuhdetta käytetään laimentamattomana.

Hygieninen käsien desinfektio:
Käsihuuhde hierotaan ihoon 3-5 ml ja annetaan vaikuttaa n. 30s.

Kirurginen käsien desinfektio:
Käsihuuhde 2 x 3-5ml, annetaan vaikuttaa 3 minuuttia.

Varastointi
Säilytettävä suljettuna yli +5 C lämpötilassa. Säilyy 3 vuotta valmistuspäivästä. Käytä avattu pullo 6kk aikana.

Ympäristövaikutukset
Pakkaukset ovat kierrätyskelpoisia. Polyeteeni voidaan hävittää polttamalla.Tyhjät, huuhdotut astiat voidaan käyttää joko materiaalina tai energiana. Kuljetuspakkaukset kierrätettävää, ruskeaa aaltopahvia. Erisan käsihuuhde on biologisesti hajoava.

Valmistusmaa
Suomi

Käyttöturvatiedote - Erisan käsihuuhde




Erisan käsihuuhde

Tarjouspyyntö


Lähetä