Kesän poikkeukset aukioloaikoihimme: Hämeenlinnan myymälä on avoinna vain sopimuksen mukaan 20.6.-12.8. välisen ajan. Pe 29.7. myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni invenraation vuoksi. Hyvää kesää!

Lisää suosikiksi

KW Bast käsienpesuaine 500ml 1841205

12739

Hinta:

8,58 €

6,92 € (alv 0%)

Saatavuus:

Täydessä pakkauksessa: 6 kpl. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Käsienpesuaine, KW


Erittäin ihoystävällinen käsienpesuaine, jossa pesua tehostamassa biologisesti hajoavia rakeita (maitohappopohjaisia polymeerejä)

Käyttö

Käytetään sellaisenaan. Leivtä KW Bast käsiin, hiero ja pyyhi lopuksi käsipaperilla. Huuhtelussa voi halutessaan käyttää vettä, mutta se ei ole välttämätöntä

Sisältö

Aqua, Isopropyl Palmitate, Caprylic/Capric triglyceride, Glycerin, Polylactic acid, Polysorbate 85, Polysorbate 81, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Hydrogenated Polydecene, Xanthan Gum, Methylparaben, Trideceth-6, Disodium EDTA, Parfum, Propylparaben, Ethylparaben

Jätteiden käsittely

Pienet määrät voidaan tarvittaessa hävittää laimennettuna viemäriverkon kautta. Suuret määrät hävitetään paikallisen jätehuoltoviranomaisen ohjeiden mukaisesti. Tyhjät muovipakkaukset voidaan hävittää polttamalla tai kierrätykseen, kuljetuspakkaukset polttamalla tai pahvinkeräykseen.

Sertifikaatit


Tarjouspyyntö


Lähetä