Kesän poikkeukset aukioloaikoihimme: Hämeenlinnan myymälä on avoinna vain sopimuksen mukaan 20.6.-12.8. välisen ajan. Pe 29.7. myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni invenraation vuoksi. Hyvää kesää!

Lisää suosikiksi

Provisor Kosteusemulsio 500ml pumppuplo 15735285

11239

Hinta:

8,44 €

6,81 € (alv 0%)

Saatavuus:

Täydessä pakkauksessa: 6 kpl. Ostaessasi täyden pakkauksen saat 15% alennuksen alkuperäisestä hinnasta. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Pesuneste, Berner


Provisor pesuneste on miedosti hajustettu pesuneste käsien sekä koko vartalon ihon pesuun. Sopii kaikenikäisille
päivittäiseen käyttöön. Tehokas ja turvallinen koostumus takaa miellyttävän käyttökokemuksen. Provisor pesuneste sisältää kosteuttavaa glyserolia, joka ehkäisee ihon kuivumista. Se sopii herkkäihoisille ja usein toistuvaan pesuun miedon koostumuksensa ansiosta. Tuote on hellävarainen, sillä sen pH on lähellä ihon omaa pH-arvoa. Joutsenmerkitty Provisor pesuneste täyttää tiukat ympäristövaatimukset, joissa on huomioitu tuotteen laadun, terveyden ja turvallisuuden lisäksi raaka-aineet, valmistus, käyttö sekä loppusijoitus.

Käyttöohje

Annostele pesunestettä kostutetulle iholle. Huuhtele huolellisesti ja kuivaa iho.

Pakkaus ja ympäristö

Pakkauskartonki soveltuu kierrätykseen. Pakkaukset ovat kestävää PE-HD-muovia, joka on kierrätettävä ja poltettava
materiaali. Pumppupullon pumppu hävitetään sekajätteeseen sen sisältämän metallin takia. Pakkausten ja valmisteen yhteensopivuus on laatuvarmennettu.

Säilyvyys ja kelpoisuusaika

Säilytettävä huoneenlämmössä. Tuote säilyy avaamattomassa pakkauksessa 3 vuotta. Säilyvyys avaamisen jälkeen 12
kuukautta.

Koostumusbr/>
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Citrid Acid, Sodium Benzoate, Parfum, CI 19140, CI 42051. pH 5,5

Käyttöturvatiedote - Provisor Pesuneste (PDF)

Tarjouspyyntö


Lähetä