Lisää suosikiksi

Autoglym Instadry PVA kuivaussäämiskä 60x60cm

15522

Hinta:

14,90 €

12,02 € (alv 0%)

Saatavuus:

Täydessä pakkauksessa: 50 kpl. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

PVA kuivaussäämiskä, Autoglym


Yhteistyössä Vileda Professional/Autyoglym - PVA-materiaalista tehty iso kuivaussäämiskä, joka tarjoaa ylivoimaista suorituskykyä

InstaDry on uskomattoman imukykyinen. Se varmistaa maali- ja lasipintojen täydellisen tahrattoman viimeistelyn ja vähentää merkittävästi kuivumisaikaa.

Sen ainutlaatuinen pinnoite auttaa poistamaan liinaan tarttuneen lian, joten huuhtelun jälkeen liinaan jää huomattavasti vähemmän likahiukkasia.

Huippuvinkki – Useimpia säämisköjä on käytettävä muutaman kerran, ennen kuin ne toimivat kunnolla, mutta InstaDry on heti käyttövalmis.


Hoito-ohje

1. Huuhtele käytön jälkeen käsin kylmällä vedellä ja ripusta kuivumaan

2. Tarvittaessa liina voidaan kuitenkin pestä koneessa miedolla pesuaineella


Mikä InstaDry on?
- Se on tehokas, huippuimukykyinen uusi Autoglymin kuivausliina, joka varmistaa tahrattoman viimeistelyn ajoneuvon kaikille ulkopinnoille, erityisesti lasille.Miten InstaDry eroaa tavallisesta säämiskästä tai kuivausliinasta?
- Kun InstaDry on huuhdeltu ämpärissä, siihen jää 40 kertaa vähemmän likahiukkasia verrattuna tavalliseen kudottuun mikrokuituliinaan. Pinnat kuivuvat nopeammin ja niihin jää vähemmän kuivausjälkiä, koska InstaDry vapauttaa niille 50 % vähemmän vettä kuin tavallinen kudottu mikrokuituliina.

- 60 x 60 cm:n kokoinen liina imee itseensä suuren määrän vettä ja on helppo puristaa kuivaksi. Se on erittäin joustava ja ylettyy myös vaikeapääsyisiin paikkoihin, jotka helposti keräävät vettä. Taittele nelinkerroin, jollaoin saat käyttöön kahdeksan puhdasta pintaa


Millaisille pinnoille InstaDryta kannattaa käyttää?
- InstaDry on sopii kaikille ajoneuvon ulkopinnoille, eli maalipinnalle, metallille ja muoveille. Erityisen tehokas se on kuitenkin lasipinnoilla, jolloin tulos on täydellisen tahraton eikä kuivausjälkiä näy.


Miten InstaDry puhdistetaan?
- Yksi InstaDryn ominaispiirteisä on se, mite se puhdistuus pelkässä kylmässä vedessä. Sitä ei tarvitse pestä pesukoneessa yhtä usein kuin tavallisia mikrokuituliinoja, mikä tuo säätöä pesukuluihin. InstaDry kestää kuitenkin jopa 50 pesukertaa.

Tarjouspyyntö


Lähetä