Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Autoglym Caravan & Motorhome Cleaner 1l

10726

Hinta:

13,90 €

11,21 € (alv 0%)

Saatavuus:

Varastossa

-
+
Lisää koriin

Matkailuvaunujen ja -autojen puhdistusaine, Autoglym


Autoglym Caravan & Motorhome Cleaner on väkevä yleispuhdistusaine, joka on suunniteltu nopeaan ympärivuotiseen vapaa-ajan ajoneuvojen huoltoon. Sitä voidaan käyttää sekä ulko- että sisäpinnoille ja se antaa voimakasta puhdistustehoa siellä missä sitä tarvitaan.

Caravan & Motorhome Cleaner on erittäin tehokas poistamaan seisonta-aikana kertyneitä leviä ja pinttyneitä mustia raitoja, jotka vaivaavat kaikkia matkailuautojen ja -vaunujen omistajia.

Sillä voidaan puhdistaa maali-, muovi-, metalli-, kumi-, akryyli- ja lasikuitupintoja, vanteita, ikkunoita, korilistoja, työtasoja, synteettisiä kankaita, mattoja, keittolevyjä, pestäviä tapetteja ja vastaavia pintoja.

Kun seuraavan kerran lähdet matkaan, ota kaapista mukaasi Caravan & Motorhome Cleaner -puhdistusainepullo. Se on todellakin kokonaisratkaisu.

Ammattilaisvinkki: Asuntovaunuissa ja asuntoautoissa on usein muovi-ikkunat. Puhdista nämä Fast Glass -pesuaineella, jotta saat tahrattoman ja naarmuttoman pinnan.

Käyttöohje


Ulkokäyttö


1. Puhdista kori yksi puoli kerrallaan. Huuhtele ensin erittäin likaiset pinnat vedellä

2. Suihkuta liuosta puhdistettavan alueen päälle ja hiero märällä sienellä pintaa kevyesti

3. Huuhtele runsaalla puhtaalla vedellä

4. Toista käsittely tarvittaessa

5. Älä päästä tuotetta kuivumaan pinnoille

6. Lopullisen huuhtelun jälkeen, kuivaa Hi-Tech Flexi Water Blade -kuivauslastalla tai Hi-Tech Microfibre Drying Towel -kuivausliinalla

7. Suojaa maalipinta ja kiillotetut tai päällystetyt metallipinnat Super Resin Polish -yleisvahalla. Älä kiillota rypyläistä maalipintaa vaan käytä siihen Aqua Wax -kiiltovahaa tai pikakiiltoa)
Sisäkäyttö


8. Tarkista aina kangas-, nahka- ja herkkien pintojen värien kestävyys

9. Suihkuta säästeliäästi puhdistettavan alueen päälle

10. Pyyhi puhtaalla, kostealla puuvillaliinalla, jota huuhdellaan usein puhtaassa vedessä

Tarjouspyyntö


Lähetä