Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Autoglym Leather Care Balm 500ml

10724

Hinta:

19,80 €

15,97 € (alv 0%)

Saatavuus:

Varastossa rajoitettu määrä

-
+
Lisää koriin

Nahanhoitobalsami, Autoglym


Autoglym Leather Care Balm on huolella sekoitettu neutraali emulsio, joka sisältää saippuoita, luonnollisia öljyjä ja pintakyllästeitä, jotka ravitsevat ja kosteuttavat nahkaverhoilua.

Leather Care Balm takaa sen, että nahalla on sen tarvitsemat öljyt, eikä se jätä epäluonnollista kiiltoa ja tahmeita tai rasvaisia pintajäämiä.

Vaikka nahka on suunniteltu erittäin kovaan kulutukseen, tietyt nahat voivat kuivua ajan mittaan ja halkeilla. Myös liian kuuma ja kylmä sää sekä ilmastointi voivat vaikuttaa nahkaverhoiluun.

Käytä Leather Care Balmia kahdesti vuodessa pitääksesi nahan notkeana ja halkeamattomana. Lämpimämmässä ilmastossa voidaan tarvita Leather Care Balmia useamminkin.

Ammattilaisvinkki: Käytä ensin puhdistukseen Leather Cleaneria, jolloin Leather Care Balm voi imeytyä täysin puhtaaseen ja kuivaan pintaan.

Käyttöohje

1. Ravista hyvin ja testaa tuotetta ensin pienelle, näkymättömässä kohdassa olevalle alueelle tarkistaaksesi, ettei tuotteesta jää nahkaan vesitahroja eikä nahasta lähde väriä

2. Levitä Leather Care Balmia Perfect Palm Applicatoriin tai pehmeään puuvillaliinaan

3. Hiero balsamia varovasti nahan pintaan ja jatka, kunnes balsami on imeytynyt

4. Odota muutama minuutti, jotta imeytyminen tapahtuu, ja kiillota sitten Hi-Tech Interior Microfibre -liinalla tai puhtaalla puuvillaliinalla

Tarjouspyyntö


Lähetä