Lisää suosikiksi

Autoglym Bodywork Shampoo 500ml

10709

Hinta:

10,90 €

8,79 € (alv 0%)

Saatavuus:

-
+
Lisää koriin

Vahashampoo, Autoglym


Auton ulkoinen puhdistus alkaa aina kunnollisella ja perusteellisella autonpesulla.

Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner on vahaa sisältävä, erittäin riittoisa ja hoitava shampoo, joka poistaa maantielian ja pidentää aikaisemman vahauksen kestoa. Autoglym Bodywork Shampoo on pH-arvoltaan neutraali.

Bodywork Shampoo Conditioner on täynnä aktiivisia ainesosia, jotka puhdistavat auton poistamatta aiemmin käytettyä kiilloketta tai vahaa. Shampoota voidaan käyttää sekä lämpimän että kylmän veden kanssa. Lisää vain kaksi korkillista 10 litran ämpärilliseen vettä.

Bodywork Shampoo Conditioner muodostaa käytettäessä vettä hylkivän kalvon. Kun huuhtelet shampoon pois, kalvo jää pintaan saaden veden liukumaan pois pinnalta ja auttaa sinua kuivaamaan autosi nopeammin.

Viimeistele pesu kuivaamalla Hi-Tech Microfibre Drying Towel -kuivausliinalla tai käyttämällä Aqua Wax -kiiltovahaa täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ammattilaisvinkki:
Älä pese autoa suorassa auringonpaisteessa. Shampoo voi tällöin kuivua pinnalle ja sinulla tulee kiire saada työ tehdyksi.

Käyttöohje

1. Ravista hyvin

2. Kaada 20 ml (2 korkillista) sankoon ja lisää 10 litraa vettä

3. Huuhtele kori ensin ylimääräisen lian poistamiseksi

4. Käsittele auton toinen puoli sienellä ja shampoolla työskentelemällä katolta alaspäin. Huuhtele ja pese toinen puoli tai, jos työskentelet varjossa, voit pestä koko auton kerralla

5. Käytä kevyttä yhdensuuntaista sienen liikettä äläkä anna shampoon kuivua ennen huuhtelua

6. Pidä sieni puhtaana laittamalla se sankoon säännöllisesti

7. Huuhtele hyvin puhtaalla vedellä ja kuivaa Hi-Tech Microfibre Drying Towel -kuivausliinalla tai Hi-Tech Aqua-Dry -säämiskällä

Tarjouspyyntö


Lähetä