Kesän poikkeukset aukioloaikoihimme: Hämeenlinnan myymälä on avoinna vain sopimuksen mukaan 20.6.-12.8. välisen ajan. Pe 29.7. myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni invenraation vuoksi. Hyvää kesää!

Lisää suosikiksi

KatrinTeollisuuspyyheannostelija lattialle 54909 (999309)

1583

Hinta:

78,33 €

63,17 € (alv 0%)

Saatavuus:

-
+
Lisää koriin

Teollisuuspyyheteline, Katrin


Katrin Black Line teollisuuspyyheteline on lattialle sopiva paperiannostelija. Telineeseen soveltuu useampi Katrin-teollisuuspaperi.

Black Line teollisuuspaperitelineessä on rullan paikoillaan pitävät pidikkeet, katkaisuterä sekä pienet pyörät siirtelyä varten.


Katrin Black Line teollisuuspyyheteline - Tekniset tiedot
Väri Musta
Koko (L x S x K) 385 x 440 x 900 mm
Paino 4,0 kg
Rullan enimmäisleveys 40 cm


Katrin Black Line teollisuuspyyheteline - Ominaisuudet
- Paperinkatkaisin
- Rullan pidikkeet
- PyörätOikea annostelija on lähes yhtä tärkeä kuin paperi. Katrin-tuoteperheelle löytyy sopiva annostelija jokaiseen käyttötarkoitukseen: pieneen ja suureen kulutukseen, edustavaan ja yleiseen tilaan.

Korkealuokkaisista materiaaleista valmistetut annostelijat ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä. Uudet tekniset ratkaisut kontrolloivat hygieenisyyttä, tahatonta hävikkiä ja vähentävät sitä kautta paperin kulutusta.

Kaikki Katrin-paperit ovat yhteensopivia Katrin-annostelijoiden kanssa, joten lopputuloksena on aina toimiva ja tyylikäs kokonaisuus.

Katrin Black Line teollisuuspyyheteline - Tuotekortti (PDF)

Katrin Black Line teollisuuspyyheteline - Mittapiirros

Tarjouspyyntö


Lähetä