Tuoteryhmät

Puhtaustuotteet toimistoihin ja työpaikoille

Edustamme yli 30 vuoden kokemuksella laadukkaita siivoustuotteita. Tuotevalikoimastamme löydätte kaikki tarpeelliset puhtaustuotteet toimistoihin sekä konttoreihin esim. pehmopaperit, jätesäkit ja biopussit, roska- ja lajitteluastiat, nestesaippuat ja saippua-annostelijat sekä kiinteistömatot unohtamatta tietenkään siivousaineita ja siivousvälineitä. 

Vikkelät toimitukset, tehokas tilaamistapa ja edullinen hinta

Tunnetut tuotemerkit takaavat laadun ja helppokäyttöisyyden. Tilaaminen kauttamme on vaivatonta, hakekaa käyttäjätunnukset verkkokauppaamme jonka jälkeen voitte tilata tarvitsemanne tuotteet verkkokaupastamme suoraan laskulle.

Ottakaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, puhelimitse (03) 2344 600 tai sähköpostilla info@siivous.fi niin kerromme lisää tuotteistamme ja tuotevalikoimastamme.

 

Siivous.fi - kaikki mitä tarvitsette puhtauteen

Tehkää kanssamme laskutussopimus jonka jälkeen tuotteiden tilaaminen on nopeaa ja kustannustehokasta.

Laajasta tuotevalikoimastamme löydätte sopivat tuotteet kohteen mukaisesti. Olipa kyseessä suuri toimistokonttori tai pieni palvelupiste: ratkaisemme haasteet puolestanne.

Voitte myös täyttää laskutussopimuslomakeemme jonka käsiteltyämme saatte käyttöönne asiakastunnuksen jolla voitte kirjautua sisään järjestelmäämme ja näette omat tuotehintanne jo tilausvaiheessa.

Tervetuloa tutustumaan puhtauteen!