Tuoteryhmät

Puhtaustuotteet terveydenhuoltoon ja hoivakodeille

Toimitamme puhtaustuotteita sairaanhoitopiireille, yksityisille sairaaloille, sairaankuljetukseen, terveyskeskuksiin, hammaslääkäreihin sekä hoivakodeille. Terveydenhuolto- ja hoiva-aloilla nopeus sekä luotettavuus ovat elintärkeitä. Palvelemme yli 30 vuoden kokemuksella. 

Yksilöllistä palvelua tarpeidenne mukaisesti

Edustamistamme puhtaus- ja henkilöhygieniatuotteista löytyy vaihtoehtoja niin pienen kuin erittäin suurten kulutuksen kohteisiin.

Luotamme palveluissamme tunnettujen valmistajen laadukkaisiin tuotemerkkeihin kuten: Diversey, Erisan, LV, Kiilto, Ecolab ja Orion Diagnostica.

Yhteistyökumppaniemme verkostojen avulla pystymme yhdessä auttamaan teitä palvelemaan paremmin.

 

Turvallisia tuotteita nopeasti ja luotettavasti

Tuotevalikoimassamme ovat siivousvälineiden, -koneiden ja -aineiden lisäksi mm. erityisdesinfektioaineet, pyykinpesuaineet pesuloihin, pehmopaperit, annostelulaitteet, riskijäteastiat sekä esim. eritetarhapakki eritedesinfektioon.

Ottakaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, puhelimitse (03) 2344 600 tai sähköpostilla info@siivous.fi niin kerromme lisää tuotteistamme, tuotevalikoimastamme sekä palveluistamme.

Voitte myös täyttää laskutussopimuslomakeemme jonka käsiteltyämme saatte käyttöönne asiakastunnuksen jolla voitte kirjautua sisään järjestelmäämme ja näette omat tuotehintanne jo tilausvaiheessa.

Tervetuloa tutustumaan puhtauteen!