Yrityksemme on muuttanut. Uusi osoitteemme on Autovarikonkatu 15, 33840 Tampere.

Sopimusehdot

Toimitusajat

Alla olevat sopimusehdot koskevat verkkokaupastamme tilaavia ns. normaaliasiakkuuksia. Mikäli organisaationne on tehnyt erillisen sopimuksen kanssamme, tällöin viittaamme erillisiin sopimusehtoihin.

Toimitamme tilatut tuotteet kuljetettavaksi normaalisti 1-3 arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli tilatun tuotteen toimittaminen kuljetettavaksi viivästyy yli 7 arkipäivää, ilmoitamme siitä erikseen.

Verkkokaupassame on käytössä suuntaa-antava varastosaldo liikennevaloilla: vihreä (saatavilla tällä hetkellä varastostamme), keltainen (varastossa rajoitettu määrä), punainen (varasto loppunut tai tilaustuote).

Mikäli haluatte varmistaa tarkan saatavuuden olka meihin yhteydessä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla info@yellowservice.fi tai puhelimitse 03 2344 600 (ma-pe 08-17).

Pidätämme oikeuden jälkitoimituksiin, mikäli tuote on loppunut sekä varastosta että maahantuojalta.

 

Asiakaspalautukset

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus palauttaa tuote 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Asiakas voi kokeilla ja tutkia etämyyntituotetta samalla tavalla kuin myymälöissä.

Palautukset täytyy sopia erikseen asiakaspalvelumme kautta. Palautuksen ehtona on se että tuote on käyttämätön sekä alkuperäisessä kunnossa ja alkuperäispakkauksessa.

Palautuksen toimituskulut jäävät asiakkaan maksettavaksi, hyvitämme tuotteen hinnan vähennettynä lähetys- ja palautuskuluilla 14 päivän sisällä hyväksytystä palautuksesta.

Mahdollisesti vialliset tai väärin toimitetut tuotteet vaihdetaan tietenkin ilman erillistä kuljetuskustannusta.

Tilauksen noutamatta jättäminen esim. postista ei katsota hyväksytyksi palautukseksi. Veloitamme noutamatta jääneistä tuotteista toimituskulut erillisellä laskulla mikäli maksutavaksi on valittu jälkivaatimus tai postiennakko.

Palautusoikeus ei koske asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja tuotteita esim. mittatilaustuotteita.

Mikäli olette vastaanottaneet viallisen tuotteen ottakaa meihin yhteyttä lomakkeella, sähköpostilla info@yellowservice.fi tai puhelimitse 03 2344 600 (ma-pe 08-17).

 

Yleistietoa yrityksestämme

Siivous.fi on Yellow Service Oy:n puhtausalan verkkokauppa. Toimitamme puhtausalan tuotteita koko Suomen alueelle. Myymälämme ja keskusvarastomme sijaitsee Tampereella.

Yellow Service Oy on suomalainen, vuonna 1982 perustettu perheyritys (y-tunnus 0597382-1), verkkokauppamme on perustettu 2005.

​Mikäli teille tulee jotain kysyttävää tilaamisesta tai tuotteistamme olkaa meihin yhteydessä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla info@yellowservice.fi tai puhelimitse 03 2344 600 (ma-pe 08-17).

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Luotettava kumppaniAAA