Tuoteryhmät

Puhtaustuotteet kotikäyttöön

Siivous on välineurheilua

Suurin osa ihmisistä ei mainitse siivousta lempipuuhakseen - eipä ihme sillä jos siivousvälineet ovat huonolaatuisia niin sinnikäimmätkin meistä menettävät hermonsa.

Panosta laatuun, hanki kotiisi kunnon siivousvälineet. Ammattituotteet maksavat hieman enemmän mutta ne ovat kotikäytössä erittäin kestäviä - jotkin tuotteet käytännössä ikuisia.

 

Oikea tuote oikeaan paikkaan

Valikoimastamme löydätte tunnetut ja luotettavat tuotemerkit joiden avulla selviätte vaativimmistakin kodin puhtaustöistä.

Edustamme mm. seuraavia tuotemerkkejä: Kärcher, Nilifisk, Vileda Professional, Kiilto, Erisan, Serto, Bio Luvil, Comfort sekä 3M.

Laadukkaat tuotteemme takaavat erinomaisen puhtaustuloksen ammattikäytön lisäksi myös vaativassa kotikäytössä.

Hankkimalla laadukkaat siivousvälineet kotiin nostat kodin siivouksen mielekkyyttä työskentelemällä tehokkaammin ja ergonomisemmin.

 

Panosta laatuun: säästä aikaa, rahaa ja hermoja

Siivouksesta on tehty julkisuudessa kohtuuttoman hankalaa. Television käärmeliemikauppiaat markkinoivat juuri sen hetkistä kallista vekotinta ratkaisemaan juuri sinun ongelmasi - ja kuukauden kuluttua tuote on jo toinen.

Ammattisiivoojat tietävät mikä on puhtauden salaisuus: yksinkertaisesti laadukkaat tuotteet.

 

Suositeltuja tuotteita kotikäyttöön

Lattian kuivaamiseen ja moppaamiseen: Swep-teräväkuivain + Swep-säätövarsi. Oletteko kuulleet teräväkuivaimeista? Tässä on se alkuperäinen, ammattisiivoojan klasikkotuote.

Kuivaimen terä kestää useita vuosia ja sen voi vaihtaa helposti uuteen. Teräväkuivain "asuu" kotona kylpyhuoneessa ja kun on moppauksen aika sen päälle voi asettaa kuivainmopin tai mikrokuituliinan. Moppi kestää 500 konepesua 95-asteessa eli kotona sen kymmenen vuotta. Alle 100m2 tiloissa tällä pärjää varmasti sekä moppauslaitteena että kuivaimena.

 

Imurointiin: Pölynimurit ammattikäyttöön - mikä erottaa ammatti- ja koti-imurin on puhtaasti kestävyys. Ammattikäyttöön valmistettujen pölynimureiden imumoottorit kestävät vuosien päivittäisen, jopa useiden tuntien käytön.

Ammattikäyttöön valmistettu pölynimuri loistaa kestävyydellään, imutehollaan ja säiliötilavuudellaan ja ovat mokomat vielä useasti paljon halvempia kuin kotikäyttöön tarkoitetut useiden satojen eurojen "designimurit". Sisäänkelautuvaa sähköjohtoa ammatti-imureissa ei ole (koska se kuitenkin vioittuu) mutta pölypusseja on saatavilla jopa yli 20 vuotta vanhoihin imureihin. Tervetuloa Tampereen liikkeeseemme tutustumaan suomen vanhimpaan toimivaan pölynimuriin - vuodelta 1922.