Tuoteryhmät

Puhtaustuotteet kiinteistönhuoltoon

Laajasta tuotevalikoimastamme löydätte tuotteita kiinteistönhuoltoon, taloyhtiöille ja isännöintiyrityksille: esim. lakaisukoneet, painepesurit, pesulakoneet, roska- ja lajitteluastiat, siivousaineet, siivousvälineet, jätesäkit ja biopussit sekä kiinteistömatot. Palvelemme yli 30 vuoden kokemuksella. 

Laaja valikoima laadukkaita tuotteita -  sekä huoltopalvelut

Tuotevalikoimassamme on yli 25.000 tuotetta ammattikäyttöön. Tilausjärjestelmämme kautta näette automaattisesti omat sopimushintanne.

Tarvitsetteko te tai asiakkaanne esim. kiinteistömattoratkaisua tai pesulakoneita? Jättäkää meille tarjouspyyntö niin teemme mittojenne mukaisen tarjouksen.

Huoltopalvelumme auttavat teitä laitteiden takuu- ja muissa huolloissa.

 

Yksilöllistä palvelua tarpeidenne mukaisesti

Toimitamme tuotteet nopeasti ja kustannustehokkaasti. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Hämeenlinnassa, muualle Suomen alueelle toimitamme tuotteet vikkelästi yhteistyökumppaniemme kautta.

Ottakaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, puhelimitse (03) 2344 600 tai sähköpostilla info@siivous.fi niin kerromme lisää tuotteistamme, tuotevalikoimastamme sekä palveluistamme.

Voitte myös täyttää laskutussopimuslomakeemme jonka käsiteltyämme saatte käyttöönne asiakastunnuksen jolla voitte kirjautua sisään järjestelmäämme ja näette omat tuotehintanne jo tilausvaiheessa.

Tervetuloa tutustumaan puhtauteen!