Tuoteryhmät

Puhtaus on puoli ruokaa

Mikäpä asia kiinnittäisi vähemmän huomioita kuin puhtaat toimitilat?

Palveluiden laadun lisäksi puhtaus on erityisen tärkeää juuri ravintola-, hotelli- ja cateringaloilla.

Edustamiemme tuotteiden sekä asiantuntevan palvelumme avulla haluamanne puhtaustason saavuttaminen ja ylläpitäminen on helppoa sekä kustannustehokasta. 

Erottaudu kilpailijasta eduksesi - panosta puhtauteen.

Oivallisia tuotteita ja puhdasta palvelua

Toimitamme tuotteita jotka esim. toimivat ammattikeittiöissä kustannustehokkaasti - salin sekä sanitettitilojen puolella ne jättävät asiakkaalle korkealaatuisen mielikuvan.

Pelkästään saniteettitilojen annostelijoiden yhteensopivuus kertoo että asiakaskokemusta arvostetaan. Oikeat tuotteet säästävät rahaa, helpottavat työtä ja saavat hymyn asiakkaan (sekä oiva-tarkastajan) huulille.

Kauttamme saatte mm. konetiskiaineet, keittiön rasvan- ja kalkinpoistoaineet, desinfioivat tuotteet, keittiön hygieniaharjat, pintahygieniatestit, saniteettituotteet ja siivouskoneet.

Ottakaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, puhelimitse 03 2344 600 tai sähköpostilla info@siivous.fi.

 

Konetiskiaineet & -annostelu

Autamme teitä keskittymään siihen varsinaiseen työhönne - asiakkaiden palvelemiseen. Ottamalla meihin yhteyttä saatte mm. tiskikoneisiinne annostelijan asennettuna palvelusopimuksella.

Yhteistyökumppaneitamme ovat Diversey, Ecolab ja Kiilto. Annostelijan asennus ja säätö saadaan tyypillisesti toteutettua n. viikossa jonka jälkeen tarjoamme helpon ja edullisen tilauskanavan tilausjärjestelmästämme.

Tuotevalikoimastamme löydätte sopivat tuotteet joka kohteeseen ja veden kovuuksiin. Jotta voisimme palvella teitä saumattomasti niin tarkastakaa tiskikoneidenne merkki sekä malli ja ilmoittakaa se meille.

 

Tilatkaa puhtaustuotteet helposti laskulla

Voitte täyttää laskutussopimuslomakeemme jonka käsiteltyämme saatte käyttöönne asiakastunnuksen jolla voitte kirjautua sisään järjestelmäämme ja näette omat tuotehintanne jo tilausvaiheessa.

Ostoskorissa voi myös valita tilausvaiheessa suoraan laskutusasiakkuuden perustamisen.

Tervetuloa tutustumaan puhtauteen!