Puhdistustuotteet ammattikäyttöön

Edustamme yli 30 vuoden kokemuksella laadukkaita siivoustuotteita puhtausalan ammattilaisille. Tuotevalikoimastamme löytyvät mm. siivousaineet ammattikäyttöön, siivousvälineet ammattikäyttöön, pölynimurit ammattikäyttöön, yhdistelmäkoneet sekä siivousvaunut. 

 

Laadukkaat tuotteet ja hyvää palvelua

Valikoimastamme löydätte tunnetut puhtauden tuotemerkit joiden avulla työskentely on tehokasta esim. Vileda, Taski, Nilfisk, Kärcher, Kiilto, Diversey, Ecolab, 3M, Katrin, Tork ja Erisan.

Laadukkaat tuotteemme takaavat hyvän puhtaustuloksen, ergonomian ja kustannustehokkuuden. Asiakkaanamme saatte hyvän palvelun lisäksi myös päämiehiemme rautaisen ammattitaidon ja tukiverkoston.

Ottakaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, puhelimitse (03) 2344 600 tai sähköpostilla info@siivous.fi niin kerromme lisää tuotteistamme ja tuotevalikoimastamme.

 

Siivous.fi - kaikki tarvitsemanne puhtaustuotteet

Meiltä saatte tilattua vaivattomasti myös pehmopaperit, jätesäkit, roska-ja lajitteluastiat, saippua-annostelijat, nestesaippuat sekä muut tuotteet asiakkaidenne toiveiden mukaisesti.

Laajasta tuotevalikoimastamme löydätte sopivat tuotteet kohteen mukaisesti. Olipa kyseessä teollisuuslaitos, toimisto tai pieni kahvila: ratkaisemme haasteet puolestanne.

 

Tilatkaa puhtaustuotteet helposti laskulla

Täyttäkää laskutussopimuslomakeemme jonka käsiteltyämme saatte käyttöönne asiakastunnuksen jolla voitte kirjautua sisään järjestelmäämme ja näette omat tuotehintanne jo tilausvaiheessa.

Ottakaa yhteyttä myyntitiimiimme (ark. 08:00-17:00) puhelimitse tai sähköpostilla niin kerromme lisää palveluistamme.

Tervetuloa tutustumaan puhtauteen!