Tuoteryhmät

Puhdistustuotteet ammattikäyttöön

Siivous.fi - puhtaampaa palvelua vuodesta 1982.

Edustamme yli 40 vuoden kokemuksella laadukkaita siivoustuotteita puhtausalan ammattilaisille. Tuotevalikoimastamme löytyvät mm. siivousaineet ammattikäyttöönsiivousvälineet ammattikäyttöönpölynimurit ammattikäyttöönyhdistelmäkoneet sekä siivousvaunut

Siivous.fi on Yellow Service Oy:n puhtausalan verkkokauppa. Toimitamme puhtausalan tuotteita koko Manner-Suomen alueelle.

Suomen suurin puhtausalan myymälämme sijaitsee Tampereella.

Yellow Service Oy on suomalainen, vuonna 1982 perustettu yritys (y-tunnus 0597382-1), verkkokauppamme on perustettu 2005.

​Mikäli teille tulee jotain kysyttävää tilaamisesta tai tuotteistamme olkaa meihin yhteydessä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla info@yellowservice.fi tai puhelimitse 03 2344 600 (ma-pe 08-17).

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Luotettava kumppaniAAA

 

Laadukkaat tuotteet ja hyvää palvelua

Valikoimastamme löydätte tunnetut puhtauden tuotemerkit joiden avulla työskentely on tehokasta esim. Vileda, Taski, Nilfisk, Kärcher, Kiilto, Diversey, Ecolab, 3M, Katrin, Tork ja Erisan.

Laadukkaat tuotteemme takaavat hyvän puhtaustuloksen, ergonomian ja kustannustehokkuuden. Asiakkaanamme saatte hyvän palvelun lisäksi myös päämiehiemme rautaisen ammattitaidon ja tukiverkoston.

Ottakaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, puhelimitse (03) 2344 600 tai sähköpostilla info@siivous.fi niin kerromme lisää tuotteistamme ja tuotevalikoimastamme.

 

Siivous.fi - kaikki tarvitsemanne puhtaustuotteet

Meiltä saatte tilattua vaivattomasti myös pehmopaperitjätesäkitroska-ja lajitteluastiatsaippua-annostelijatnestesaippuat, käsihuuhteet sekä muut tuotteet puhtausalan ammattituotteet.

Laajasta tuotevalikoimastamme löydätte sopivat tuotteet kohteen mukaisesti. Olipa kyseessä teollisuuslaitos, toimisto tai pieni kahvila: ratkaisemme haasteet puolestanne.

 

Tilatkaa puhtaustuotteet helposti laskulla

Täyttäkää laskutussopimuslomakeemme jonka käsiteltyämme saatte käyttöönne asiakastunnuksen jolla voitte kirjautua sisään järjestelmäämme ja näette omat tuotehintanne jo tilausvaiheessa.

Ottakaa yhteyttä myyntitiimiimme (ark. 08:00-17:00) puhelimitse 03 2344 600 tai sähköpostilla niin kerromme lisää palveluistamme.

Tervetuloa tutustumaan puhtauteen!