Kiirastorstaina 28.3 suljemme poikkeuksellisti klo 16:00. Palvelemme normaalisti jälleen tiistaina 02.04. Mukavaa pääsiäistä!

Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Kiilto Easydes Spray desinfektioaine 750ml 8183

6510

Hinta:

21,10 €

17,02 € (alv 0%)

Saatavuus:

Varastossa

Täydessä pakkauksessa: 6 kpl. Ostaessasi täyden pakkauksen saat 15% alennuksen alkuperäisestä hinnasta. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Desinfioiva puhdistusaine, Kiilto


Easydes spray on alkoholia sisältävä mikrobisidisesti tehokas, käyttövalmis ja nopeavaikutteinen pintadesinfektioaine, jolla on hyvät pesevät ominaisuudet.

Käyttökohteet

Kaikille alkoholeja sietäville materiaaleille: kosketuspinnoille, laitteille (myös puhelinten ja tietokoneiden näppäimistöt) ja välineille.


Ominaisuudet

Etanolipohjainen desinfektioaineseos, joka sisältää peseviä aineosia. Mikrobisidisesti laajatehoinen ja nopeavaikutteinen Easydes tuhoaa tehokkaasti bakteerit, virukset ja sienet: EN 13727 (bakteerit), EN13697 (bakteerit, hiivat, homeet), EN 13624 (hiivat), EN 14348 (tuberkuloosi ja mykobakteerit), EN 14476 (adeno- ja norovirus), EN 14561 (bakteerit), EN 14562 (hiivat, homeet), EN 14563 (mykobakteerit ja tuberkuloosi).

Desinfektioteho ja hyvä puhdistustulos saavutetaan vaivatta myös näkyvästi likaantuneilla pinnoilla. Poistaa hyvin lian ja rasvan.


Käyttö- ja annostusohje

  • Suihkuta desinfektioainetta likaantuneelle pinnalle tai siivouspyyhkeeseen ja pyyhi käsitelty alue siivous- tai kertakäyttöpyyhkeellä kuivaksi. Pintoja ei tarvitse esipestä
  • Jäämävapaan tuloksen saamikseksi käsitelty alue tulee pyyhkiä puhtaalla vedellä kostutetulla pyyhkeellä. Tavallisissa käyttötilanteissa pintojen huuhtelua ei tarvita
  • HUOM! Ei saa käyttää kuumille pinnoille






    Tuotekoostumus
    Etanolia 60 p-%
    Tertiäärinen butanoli < 2%
    Kvaternäärinen ammoniumkloridi < 0,5%
    Alkyyliamiinia < 0,5%






    Tekniset tiedot
    - Ulkonäkö kirkas neste
    - Hajusteeton
    - pH tiivisteessä 10,0



    Käyttö- ja ympäristöturvallisuus

    Käytä biosidejä turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä. Pakkaukset valmistetaan PE-HD muovista, joka on ympäristömyötäinen, täysin kierrätyskelpoinen ja
    poltettava materiaali. Tuote on biologisesti hajoava.

    Käyttöturvatiedote - Kiilto Easydes (PDF)

  • Tarjouspyyntö


    Lähetä