Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Kiilto Alu Deko konepesuaine 5l 80387

6367

Hinta:

56,97 €

45,94 € (alv 0%)

Saatavuus:

Varastossa

Täydessä pakkauksessa: 3 kpl. Ostaessasi täyden pakkauksen saat 15% alennuksen alkuperäisestä hinnasta. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Terveydenhuollon konepesuaine, Kiilto


Alu Deko on nestemäinen, vaahtoamaton konepesuaine huuhtelu- ja pesudesinfektiolaitteisiin terveydenhuollon ja suun terveydenhoidon eri toimipisteissä.


Käyttökohteet

Välinehuollon ja toimenpideyksiköiden pesu-desinfektiokoneet, myös keskitettyihin välinehuoltoihin. Osastojen huuhtelu-pesukoneet, suun terveydenhuollon pesu-desinfektiokoneet.
Ammattikäyttöön.


Ominaisuudet

Alu Deko on tuotekehitetty yleisesti terveydenhuollossa käytettävien konepestävien instrumenttien, välineiden ja materiaalien pesuun. Soveltuu myös herkille materiaaleille.

Käyttö- ja annostusohje

Liitä kanisteri pesukoneen automaattiannostelijaan. Ohjeellinen annostus huuhtelu- ja pesudesinfektiokoneissa on n. 0,3 % käyttöliuos, 30 - 70 ml /pesu. Annostukseen vaikuttavat pestävä
materiaali ja veden laatu. Paras puhdistustulos saadaan 45-55°C pesulämpötilassa. Kone lämpödesinfioi puhdistetut ja huuhdotut instrumentit sekä kammion valitun pesuohjelman mukaisesti.







Tuotekoostumus
Kompleksointiainetta 5-15 %
Polykarboksylaattia < 5%
Natriummetasilikaattia < 5%
Fosfonaatteja < 5%






Tekniset tiedot
- Ulkonäkö kirkas, kellertävä neste
- pH tiivisteessä 13,0
- pH käyttöliuoksessa 11,0



Käyttö- ja ympäristöturvallisuus

Alu Deko konepesuaineeseen liittyvistä mahdollisista vakavista vaaratilanteista tulee ilmoittaa valmistajalle asiakaspalvelu@kiilto.com ja lääkinnällisistä laitteista vastaavalle viranomaiselle
(Suomessa Fimea).

Käyttöturvatiedote - Kiilto Alu Deko (PDF)

Tarjouspyyntö


Lähetä