Kiirastorstaina 28.3 suljemme poikkeuksellisti klo 16:00. Palvelemme normaalisti jälleen tiistaina 02.04. Mukavaa pääsiäistä!

Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Soledo Tekstiilisuoja 5l 5008-5

5906

Hinta:

150,04 €

121,00 € (alv 0%)

Saatavuus:

Varastossa rajoitettu määrä

Täydessä pakkauksessa: 3 kpl. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Tekstiilisuoja, Soledo


Silaanipohjainen suojakäsittelyaine, joka estää tekstiilien kastumista ja lian imeytymistä kuituun.

Suojakäsittely parantaa pesutulosta ja vähentää lähtemättömien tahrojen määrää. Käsittely on näkymätön, hengittävä ja kuivuttuaan hajuton. Soledo tekstiilisuoja vähentää homepilkkujen syntymistä.

Käyttökohteet ja pintamateriaalit:
Soledo tekstiilisuoja sopii kaikille tekstiileille ja mokkanahalle. Kokolattiamatot, kalusteet, verhot, pöytäliinat ym. julkisten tilojen tekstiilit. Soveltuu telttojen, päivävarjojen ja markiisien käsittelyyn. Autojen, matkailuvaunujen ja veneiden sisäverhouksiin.

Käyttöohje:
Sumutua Soledo tekstiilisuoja kuivalle ja puhtaalle pinnalle noin 20 cm:n etäisyydeltä. Kuivuminen noin 2-3h ja täysi suojateho 2 vrk:ssa. Käsittely kestää kolme pesukertaa tai kaksi vuotta. Puuvillalle käsittely joka pesun jälkeen ja pöytäliinoille molemmille puolille.

Suojatun pinnan hoito:
Noudata tekstiilin valmistajan pesu- ja tahranpoisto-ohjeita. Imeytä kosteus tai poista tahra mahdollisimman pian. Pese teksiilit säännöllisesti.

Riittoisuus:
Noin 50 m2 / l

Tekstiilisuoja sisältää:
Isoalkaanit C9-C12

Käyttöturvatiedote

soledo tekstiilisuoja

Tarjouspyyntö


Lähetä