Sun Professional huuhtelukirkaste 1l 7510326

Sun Professional
Sun Professional huuhtelukirkaste 1l 7510326
Lisää kirjanmerkiksi
kpl
Täydessä myyntierässä (ltk): 6 kpl
Myymme tuotteita myös yksittäin
Tuote:
Sun Professional huuhtelukirkaste 1l 7510326
Toimituksen paino:
1,00 kg
Hinta (alv 0%):
12,14 €
Hinta (alv 24%):
15,05 €

Huuhtelukirkaste, Diversey

Sun Professional Huuhtelukirkaste on koneelliseen astianpesuun kehitetty huuhtelukirkaste.

Ominaisuudet
Sun Professional Huuhtelukirkaste on neutraali huuhtelukirkaste, joka soveltuu kaikentyyppisiin astianpesukoneisiin. Tuote sisältää ionittomia tensidejä, joiden ansiosta astiat kuivuvat nopeasti ja pesutulos on erinomainen sekä pehmeissä että keskikovissa vesissä. Sun Professional Huuhtelukirkaste on Unileverin Turvallisuus- ja ympäristökeskuksen (SEAC) hyväksymä ja turvallinen, kun sitä käytetään käyttöohjeen mukaisesti.

Edut

  • Astiat kuivuvat nopeasti
  • Astioiden pinnalle ei jää raitoja eikä pisaranjälkiä

Käyttöohje
Sun Professional Huuhtelukirkaste annostellaan JohnsonDiverseyn automaattisen annostelulaitteen avulla astianpesukoneen loppuhuuhteluveteen, onka lämpötila on 70 - 80 C. Suositeltava annostus on 0,1 - 0,5 ml/l veden kovuuden mukaan. Tuotetta voidaan käyttää myös kotitalouspesukoneissa lisäämällä sitä huuhtelukirkastesäiliöön. Sopiva annostus säädetään paikallisten käyttöolosuhteiden mukaan.

Tekniset tiedot

  • Ulkonäkö: Kirkas, sininen neste
  • pH-arvo, laimentamaton 6,5-7,0
  • Suhteellinen tiheys ( 20 oC) 1020 g/litra

EY 89/542:n mukaiset ainesosat

  • Ionittomia pinta-aktiivisia aineita 5 - 15 %
  • Säilöntäaineita

Käyttöturvallisuus ja varastointi
Tuotteen turvalliseen käsittelyyn ja hävittämiseen liittyvät tiedot löytyvät käyttöturvallisuustiedotteesta. Säilytys alkuperäisessä pakkauksessa suurilta lämmönvaihteluilta suojattuna.

Yhteensopivuus
Sun Professional Huuhtelukirkaste soveltuu useimmille suurkeittiöissä tavattaville materiaaleille, kun sitä käytetään ohjeiden mukaisesti.

Ympäristötiedot
Muovipullo ja etiketti soveltuvat kierrätykseen tai energiahyötykäyttöön. Ulkopakkaus on kierrätettävä, valmistettu valkaisemattomasta kuidusta ja sisältää suurelta osin kierrätyskuituja. Käytetyistä raaka-aineista sekä muista ympäristöön liittyvistä yksityiskohdista tarkemmin JohnsonDiverseyn Ympäristöperiaatteet-esitteessä.

Käyttöturvatiedote - Sun Professional (PDF)

Säkerhetsdatablad - Sun Professional (PDF)

Järjestä nimen mukaan Järjestä hinnan mukaan
Sun Professional

Sun Professional Powder koneastianpesujauhe 6kg 100903261

Koneastianpesujauhe, Diversey: Sun Professional jauhe on kehitetty astianpesukoneisiin, joihin pesuaine annostellaan käsin. Tehokas koostumus...
kpl
Sun Professional

Sun Professional tabletit 100kpl/ltk 100949339 (101100937)

Koneastianpesuaine, Diversey: Sun Classic Professional Tabletit on kehitetty astianpesukoneisiin, joihin pesuaine annostellaan käsin. Uudistuneen Sun...
ltk