Hygicult TPC hygieniatesti 1x10 levyn pakk. 80627/ 9114010

Orion
Hygicult TPC hygieniatesti 1x10 levyn pakk. 80627/ 9114010
Lisää kirjanmerkiksi
pkt
Tuote:
Hygicult TPC hygieniatesti 1x10 levyn pakk. 80627/ 9114010
Toimituksen paino:
0,22 kg
Hinta (alv 0%):
31,85 €
Hinta (alv 24%):
39,50 €

Hygieniatesti, Orion Diagnostica


Hygicult TPC on hygieniatesti kokonaisbakteerimäärän osoittamiseen. Hgicult TPC hygieniatesti soveltuu myös desinfioinnin jälkeiseen pintapuhtauden seurantaan.

Hygicult TPC hygieniatesti on helppokäyttöinen menetelmä hygienian seurantaan. Se on nopea, luotettava ja taloudellinen pikatesti, joka ratkaisee myös näytteenkuljetukseen liittyvät ongelmat.

Käyttötarkoitus
Kokonaismikrobimäärän määrittämiseen pinnoilta

Ominaispiirre
Bakteerit kasvavat helposti erottuvina pesäkkeinä

Tekniset tiedot
- Detektioraja: 103 - 107 pmy
- Reaktioaika: 24 tuntia 35 - 37 °C:ssa , 2 vrk 27 - 30 °C tai 3 - 5 vrk 22 °C:ssa
- Käsittelyaika: < 1 min
- Näyte: pinnat, joiden mikrobiologista puhtautta halutaan seurata

Pakkauksen sisältö
- 10 kastolevyä
- 10 tarraa
- käyttöohjeet

Säilyvyysaika
5 kuukautta valmistuspäivästä

Säilytys
Huoneenlämmössä valolta, vedolta ja lämmönvaihteluilta suojattuna.

Menetelmä
Hygicultissa perinteinen agarkasvatusalusta on muunnettu tämän päivän tarpeita vastaavaksi. Steriilissä muoviputkessa on molemmin puolin elatusaineella päällystetty muovilevy. Levyssä on nivel pintanäytteenottoa varten. Näyte voidaan siirrostaa myös steriilillä vanutikulla tai kastamalla levy tutkittavaan nesteeseen. Inkuboinnin jälkeen tulokset luetaan vaivattomasti vertaamalla pesäketiheyttä rasiassa olevaan mallitauluun. Pesäkkeiden laskemista ei tarvita lainkaan.

Käyttöalue
Hygicult TPC hygieniatestiä käytetään mikrobiologisen puhtauden seurantaan. Se soveltuu hyvin käytettäväksi elintarviketeollisuudessa, jossa prosessin eri vaiheitten sekä puhdistuksen jälkeisen hygieniatason seuranta on tärkeää. Tuotantotilojen mikrobiologinen seuranta tapahtuu Hygicultilla nopeasti ja luotettavasti.

Edut
Luotettava ja tarkka. Hygicult TPC hygieniatesti on kotimainen, tiukat laadunvarmistusnormit täyttävä tuote, joka takaa luotettavat ja toistettavat tulokset. Tulokset ovat vertailukelpoisia perinteisellä maljaviljelyllä saatuihin tuloksiin. Kasto ja vanutikkusiirrotusta käytettäessä menetelmän herkkyysalaraja on 103 CFU/ml, kontaktimenetelmää käytettäessä herkkyysalarajaa ei ole. SprayCult lisää näytteenoton luotettavuutta ja herkkyyttä hajottamalla pinnalla mahdollisesti olevan biofilmin.

Helppokäyttöinen
Näyte otetaan painamalla Hygicult TPC-levy suoraan testattavaa pintaa vasten, siirrostamalla näyte elatusaineelle vanutikulla tai kastamalla levy nesteeseen. Levy inkuboidaan joko huoneenlämmössä tai inkubaattorissa, näytteenottokohteen lämpötilasta riippuen, ja tulostetaan vertaamalla kasvutiheyttä mallikarttaan.

Nopea ja käyttäjäystävällinen
Hygicult TPC hygieniatesti on aina käyttövalmis. Se on kätevä kuljettaa näytteenottokohteeseen mihin vuorokauden aikaan tahansa, koska näyttö ei vaadi minkäänlaisia etukäteisvalmisteluja. Tulos on luettavissa 1-5 vrk kuluttua näytteenotosta inkubointilämpötilasta riippuen.

Taloudellinen
Hygicult TPC hygieniatesti tekee maljojen valun, näytteiden käsittelyn ja pesäkkeiden laskemisen tarpeettomiksi, eikä ulkopuolisia tutkimuspalveluja tarvita.

Turvallinen
Muovinen Hygicult TPC hygieniatesti eliminoi lasisiin näytteenkuljetusputkiin liittyvät terveysriskit. Hygicult ei vaikuta haitallisesti tutkittavaan aineeseen, vaan tuotetta voidaan käyttää normaalisti näytteenoton jälkeenkin.

Säilytys
Hygicult TPC hygieniatesti säilytetään huoneenlämmössä valolta, vedolta ja jäätymiseltä suojattuna. Viimeinen käyttöpäivä ja eränumero on merkitty rasiaan.

Hygicult TPC hygieniatesti - käyttöohje

Hygicult hygieniatestit - Esite

Hygicult hygieniatestit - vertailutaulukko
Järjestä nimen mukaan Järjestä hinnan mukaan
Orion

Clean Card Pro hygieniatesti 1x25 liuskaa 63200

Hygieniatesti, Orion Diagnostica: Orion Clean Card Pro on hygieniatesti puhdistustuloksen ja valkuaisainejäämien mittaamiseen puhdistetuilta...
Ilmainen toimitus!
pkt
Orion

Hygicult E hygieniatesti 1x10 levyn pakk. 80629

Hygieniatesti, Orion Diagnostica: Hygicult E on hygieniatesti enterobakteerien (suolistoperäisten mikrobien) osoittamiseen.
pkt
Orion

Hygicult TPC hygieniatesti, vuosisopimus (näytteenotto 2 x kk) TPC24V

Pintahygieniatesti, vuosisopimus: Vuosisopimus kokonaisbakteerimäärän hygieniatesteille
Ilmainen toimitus!
erä
Orion

Hygicult TPC hygieniatesti, vuosisopimus (näytteenotto 4 x kk) TPC48V

Pintahygieniatesti, vuosisopimus: Vuosisopimus kokonaisbakteerimäärän hygieniatesteille
Ilmainen toimitus!
erä
Orion

Hygicult Y&F hygieniatesti 1x10 levyn pakk. 80628

Hygieniatesti, Orion Diagnostica: Hygicult Y&F on hygieniatesti hiivojen ja homeiden osoittamiseen.
pkt

PRO-Clean pintahygieniatesti 25 kpl/pkt 9126431

Pintahygieniatesti valkuaisainelian havaitsemiseen: PRO Clean on pintahygieniatesti valkuaisainelian nopeaan havaitsemiseen
pkt