Ecolab Bendurol Ultra vahanpoistoaine 5l 3001260

Ecolab
Ecolab Bendurol Ultra vahanpoistoaine 5l 3001260
Lisää kirjanmerkiksi
kpl
Täydessä myyntierässä (ltk): 2 kpl
Myymme tuotteita myös yksittäin

Osta 2 kpl (ltk), etusi 13,68 € (15%)
Tuote:
Ecolab Bendurol Ultra vahanpoistoaine 5l 3001260
Toimituksen paino:
5,00 kg
Hinta (alv 0%):
36,77 €
Hinta (alv 24%):
45,60 €

Lattioiden peruspuhdistus- ja vahanpoistoaine

Bendurol ultra on erinomainen muovi- ja kivilattioiden peruspuhdistus- ja vahanpoistoaine. Bendurol ultra sopii myös kvartsivinyylilaattojen käyttöönottopuhdistukseen. Bendurol ultra ei sovellu alkaliherkkien materiaalien kuten linoleumi-, kumi- tai puulattioiden peruspuhdistukseen.

Ominaisuudet
Bendurol ultra soveltuu itsepintaisen lian sekä kerrostuneen ja pinttyneen vahan poistoon. Bendurol ultra poistaa high speed -menetelmilläkin hoidettujen lattioiden vahat helposti, nopeasti ja perusteellisesti. Bendurol ultra on matalavaahtoinen, mikä nopeuttaa työskentelyä vesi-imurilla ja yhdistelmäkoneella. Bendurol ultra ei sisällä ammoniakkia.

Pesuaineasetus 648/2004 mukaisesti sisältää
alle 5 %: ionittomia tensidejä
Lisäksi hajustetta (ks käyttöturvallisuustiedote)

pH-arvo
konsentraatti:13-14
käyttöliuos: 11,5

Käyttö
Bendurol ultrasta valmistettu puhdistusaineliuos levitetään lattiapinnalle esim. käyttäen Rasantmoppia. Lattia pestään joko lattianhoito- tai yhdistelmäkoneella käyttäen tarkoitukseen sopivaa laikkaa tai pesuharjaa tai käsin harjaten. Tarvittaessa voidaan tehostaa puhdistusta antamalla puhdistusaineliuoksen vaikuttaa n. 5 min. Tällöin tulee huolehtia, ettei irtoava lika ja vaha kuivu uudestaan lattiapintaan. Likainen liuos poistetaan lattialta vesi-imurilla, yhdistelmäkoneella tai lattiakuivaimella. Lattia huuhdotaan huolellisesti ja annetaan kuivua ennen vahausta. HUOM! Käytettäessä vahvasti emäksisiä tuotteita tulee aina varmistaa materiaalin värinkesto ja noudattaa etiketin ja käyttöturvallisuustiedotteen antamia käyttöohjeita.

Annostus
Vahanpoisto: 0,5 - 1 l / 10 l vettä
Vaativa vahanpoisto: 1 - 3 l / 10 l vettä.
Ei saa käyttää laimentamattomana.

Varastointi
Säilytetään lasten ulottumattomissa.

Käyttöturvatiedote - Bendurol Ultra vahanpoistoaine (PDF)