Heti Jälkidesi spray 10x500ml 15748575

Heti
Heti Jälkidesi spray 10x500ml 15748575
Lisää kirjanmerkiksi
ltk
Tuote:
Heti Jälkidesi spray 10x500ml 15748575
Toimituksen paino:
5,00 kg
Hinta (alv 0%):
97,58 €
Hinta (alv 24%):
121,00 €

Käyttövalmis desinfiointiaine, Berner

Käyttövalmis liuos elintarvike- ja muiden korkean hygienian tilojen puhtaiden pintojen, sekä laitteiden päivittäiseen desinfiointiin. Käytä tuotetta väli- tai loppudesinfiointiin, jolloin varmistat hygieenisen lopputuloksen.

Ominaisuudet

Käyttövalmis. Viimeistelee puhdistustuloksen tehokkaasti tuhoten pinnoilta bakteerit, useimmat homeet, hiivat, sekä virukset, kuten esim. norovirus

  • Haihtuu pinnoilta nopeasti
  • Ei vaadi erillistä huuhtelua
  • Ei sisällä pinta-aktiivisia aineita
  • Soveltuu käytettäväksi alkoholia kestävillä pinnoilla, sekä pinnoilla jotka joutuvat kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa

Käyttö

Sumuta tuote puhtaalle ja kuivalle pinnalle esim. sumutinpulloa tai painesumutinkannua apuna käyttäen. Tuotteen voi myös nannostella suoraan pinnalle ja pyyhkiä kertakäyttöpyyhkeellä, kuten HETI Kuitupyyhkeellä.

Annostelu

Käytetään laimentamattomana.

Pakkaus ja ympäristö

Tuotetta ei saa laskea laimentamattomana vesistöön tai maaperään. Pienet määrät voidaan tarvittaessa hävittää laimennettuna viemäriverkon kautta. Suuret määrät hävitetään paikallisen jätehuoltoviranomaisen ohjeiden mukaisesti. Pakkauskartonki soveltuu kierrätykseen. Pullo ja etiketti ovat uusiokäyttöön soveltuvaa PE-muovia. PE-muovi voidaan myös hyödyntää materiaalikierrätykseen sekä energiatuotannossa. Sumutinpullon pumppu sisältää metallia, joten se tulee hävittää sekajätteenä.

Varastointi

Säilytettävä kuivassa ja viileässä suljettuna. Säilytettävä erillään tulenlähteistä. Tuote on helposti syttyvä, säilytettävä pystyasennossa.

Muuta huomioitavaa

Tuote saattaa ärsyttää silmiä ja limakalvoja. Mikäli tuotetta käytetään yhtäjaksoisesti pitkiä aikoja, suosittelemme tarkistamaan käyttöturvallisuustiedotteesta tarvittavat suojavarusteet tai ottamaan yhteyttä valmistajaan.

Tekniset tiedot

  • Isopropanolia 35-45 %
  • Denaturoitua etanolia 30-40 %
  • pH n. 8,0

Käyttöturvatiedote - HETI Jälkidesi Spray (PDF)