Takuu ja tuki

Tältä sivulta löydätte tietoa edustamiemme laitteiden, välineiden sekä muiden tuotteiden takuusta sekä tuotetuesta. Mikäli ette löydä vastausta kysymykseenne niin ottakaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla info@yellowservice.fi tai puhelimitse (03) 2344 600 (ma-pe 08-17).

Tuotetuki ja -neuvonta

Mikäli teillä on kysyttävää myymästämme tuotteesta tai olette hankkimassa tuotteita ja teillä on kysymyksiä niin ottakaa meihin yhteyttä. Asiantunteva myyntihenkilöstömme neuvoo ja opastaa teitä tuotteiden käytössä. Yhteydenottolomake »


Siivousaineiden käyttöturvallisuustiedotteet

Siivousaineiden sekä muiden edustamiemme ammattikäyttöön tarkoittettujen kemiallisten tuotteiden käyttöturvallisuustiedotteet löydätte linkkinä tuotesivulta.

Olemme lisäksi koonneet kaikki käyttöturvallisuustiedotteet omalle sivulleen. Mikäli jokin linkki ei toimi olemme kiitollisia mikäli ilmoitatte siitä meille palautelomakkeella »


Siivouskoneiden ja painepesureiden takuu

Laitteiden takuuajat ovat merkittynä tuotesivulla. Takuuajat saattavat olla riippuvaisia siitä hankintaanko laite koti- vai ammattikäyttöön, takuut ovat tällöin merkittynä erikseen.

Huomaathan että jotkin pitemmät erikoistakuut vaativat tuotteen rekisteröitymisen valmistajan verkkosivuilla (esim. Kärcher 36kk Premium-takuu).

Edustamiemme siivouskoneiden ja -laitteiden huoltopisteet löydätte seuraavasta linkistä:
Siivouskoneiden huolto »


Asiakaspalautukset

Verkkokauppamme tuotepalautuksissa sitoudumme noudattamaan kuluttajansuojalain mukaisia etämyyntiehtoja. Huomaattehan että palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön.
Lue lisää tuotepalautuksesta »


Mahdolliset vialliset tuotteet

Mikäli olette saaneet viallisen tuotteen olkaa meihin yhteydessä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla info@yellowservice.fi tai puhelimitse (03) 2344 600 (ma-pe 08-17).

Liittäkää lomakkeen yhteyteen kuittinumeronne (8-numeroinen sarja kuitin oikessa kulmassa).

Mikäli epäilette että vastaanottamassanne siivousaineessa on reklamoitavaa niin liittäkää mukaan siivousainepulloon/-kanisteriin merkitty tuote-eräkoodi jolloin sitä vastaavaa näytettä pystytään tarkastamaan.


Laskutussopimus yrityksille

Pölypussit, suodattimet

Pölynimurit ammattikäyttöön,vesi-imurit ammattikäyttöön