Tietopankki

Tervetuloa tietopankkiimme, täältä löydätte tietoa mm. siivouskoneiden vuokrauksesta, siivouskoneiden huoltoliikkeistä sekä esittelyvideoita puhtausalan tuotteista.


Siivouskoneet vuokralle

Vuokraamme siivouskoneita Tampereella ja Hämeenlinnassa. Meiltä saatte vuokralle esim. painehuuhtelulaitteita sohvan, penkkejen, auton istuimien, mattojen yms. tekstiilipintojen pesuun sekä lattianhoitokoneita lattioiden pesuun ja kiillotukseen.

Varaa siivouskoneet vuokralle Tampereella numerosta 03 2344 600, muut yhteystiedot »
Varaa siivouskoneet vuokralle Hämeenlinnasta numerosta 040 7160 241, muut yhteystiedot »


tekstiilinpesukone vuokralle, siivouskoneet vuokralle

Painehuuhtelulaite tekstiilien puhdistukseen

Sohvat, matot, patjat, auton penkit jne. peset parhaiten ammattilaistenkin käyttämällä painehuuhtelulaitteella. Painehuuhtelulaitteen toiminta perustuu pesuaineliuoksen sumuttamiseen syvälle puhdistettaviin kuituihin ja sen välittömään imurointiin jolloin pinta jätetään mahdolisimman kuivaksi.

Painehuuhtelulaite puhdistaa tekstiilipinnat huomattavasti paremmin kun esim. höyrypuhdistin. Painehuuhtelulaitteessa on käsisuutin sohvien, penkkien yms. puhdistukseen sekä lattiasuulake matoille ja kokolattiamatoille.

Hinta: 36,00 eur / vrk (aineet erikseen käytön mukaan).
lattianhoitokone vuokralle, siivouskoneet vuokralle

Lattianhoitokone lattioiden puhdistukseen

Hidaskierroksiset lattianhoitokoneet sopivat lattian pesuun sekä vahanpoistoon. 150-250 rpm (kierrosta minuutissa) pyörivät lattianhoitokoneet muodostavat sopivan pintapaineen vetoalustan kanssa käytettävälle pesulaikalle.

Lattianhoitokonetta liikutellaan sivulle nostamalla tai laskemalla ohjausvartta, pienen opettelun jälkeen lattianhoitokoneen käyttö on helppoa.

Katso saatavilla olevat laikat lattianhoitokoneesiin »

Hinta: 29,00 eur / vrk (laikat erikseen käytön mukaan).

lattianhoitokone vuokralle, siivouskoneet vuokralle

Highspeed lattianhoitokone vuokralle

HS-Lattianhoitokone lattioiden puhdistukseen ja hoitoon: nopeakierroksiset (High Speed, HS) lattianhoitokoneet soveltuvat lattioiden hoitoon, puhdistukseen, kiillotukseen sekä kovetukseen. Kierrosnopeus on yli 900 rpm.

Suurnopeuksisella lattianhoitokoneella työskennellään liikuttamalla konetta eteen/taakse tai sivuttain.

Huom! HS-lattianhoitokoneen kanssa on aina käytettävä laikkaa - vetoalusta ei ole pesuharja. Laite on käynnistettävä laikka irti lattiasta, muuten vikavirtasuoja laukeaa.

Hinta: 37,00 eur / vrk (laikat erikseen käytön mukaan).otsonointilaite vuokralle, hajunpoisto

Otsonointilaite vuokralle

Otsonointilaite hajunpoistoon: otsonointilaite soveltuu epämiellyttävien hajujen poistoon sisätiloista. Otsonointi perustuu laitteen läpijohdetun ilman UV-säteilytykseen.

Otsonointi poistaa pysyvästi mm. homeen, tupakan, virtsan ja ulosteiden, eläimien, polttoaineiden, kalman yms. hajut.

Otsonaattorin käyttö on helppoa, otsonaattori käynnistetään ajastimella, määrä-ajan kuluttua otsonaattori on sammunut ja voidaan poistaa tilasta turvallisesti. Tuuletuksen jälkeen tila on valmis asukkaiden käyttöön.

Huom! Otsonaattoria käytettäessä tilassa ei saa oleskella.

Hinta: 39,00 eur / vrk Nordpure, pienempiin kohteisiin
Hinta: 67,00 eur / vrk Bonair, suurin kohteisiinSiivouskoneiden huoltoliikkeet

Huollamme siivouskoneita ja painepesureita päätoimipisteessämme Tampereella, Tampereen siivouskonehuollon yhteystiedot. Muut valtakunnalliset huoltopisteet löydätte alhaalta olevista linkeistä.
Kärcher-huoltoliikehaku »
Nilfisk-huoltoliikehaku »
Taski-huollon yhteystiedot »
Wetrok-huoltoliikehaku »
Comac-huoltoliikehaku »Esittelyvideot

Esittelyvideoita edustamistamme tuotteista. Klikkaamalla videon kuvaa video aukeaa omaan ikkunaan, klikkaamalla tuotteen nimeä aukeavat tuotetiedot omaan ikkunaansa.

Kärcher WV50 Plus ikkunanpesukone
Kärcher WV50 Plus ikkunanpesukone

Todellinen pelastajalaite koteihin joissa ikkunanpesu perinteisen menetelmin on myrkkyä: Kärcher WV 50 ikkunanpesusetin avulla puhdistat 10-15 ikkunaa yhdellä latauksella vaivattomasti ja nopeasti. Helppo ikkunanpesua 2010-luvulla!


Kärcher höyrypuhdistimet
Kärcher höyrypuhdistimet kotikäyttöön

Kärcher höyrypuhdistimet puhdistavat kodin kovat pinnat syväpuhtaiksi ilman kemikaaleja. Kylpyhuoneet, saunatilat, keittiöt ja laattalattiat ovat nopeasti käsitelty kuumalla, 150-asteisella höyryllä. Kärcher on edelläkävijä höyrypuhdistamisessa ja se näkyy laadukaista tuotteista.


Kärcher K 55 pikalakaisin
Kärcher K 55 pikalakaisin

Kätevä, akkukäyttöinen K 55 pikalakaisin on apunasi tilanteissa joissa halutaan saada roskat pois lattialta nopeasti. Säädettävä teleskooppivarsi (100-125cm) auttaa työergonomiassa. Valitse Kärcher K 55 pikalakaisin helppoon ylläpitosiivoukseen.Kärcher T-Racer T400 terassipesuri
Kärcher T-Racer T400 terassipesuri

Käytännöllinen Kärcher T-Racer T450 terassipesuri ei roiski vettä ymmpäriinsä vaan 'leijuu' ilmatyynyaluksen tavoin pestävän pinnan yläpuolella. Kärcher terassipesurilla peset mm. patiot, pihatiet, kivetykset yms. T-Racer T400 terassipesuri on muotoiltu jonka ansiosta sitä on helppo ja nopea käyttää.


Kärcher HDS 5/11 kuumavesipesuri
Kärcher HD 5/11 kuumavesipesuri

Kärcher HDS 5/11 on edullinen, ergonomisesti muotoiltu ja helposti liikuteltava pystymallinen kuumavesipesuri. Pienen kokonsa ansioista kuumavesipesuria on helppo ja nopea käyttää tarvittaessa. Kärcher HDS 5/11 on täydellinen kuumavesipesuri esim. taksiyrittäjille.

Laskutussopimus yrityksille

Pölypussit, suodattimet

Pölynimurit ammattikäyttöön,vesi-imurit ammattikäyttöön