Tietopankki

Tervetuloa tietopankkiimme, täältä löydätte tietoa mm. siivouskoneiden vuokrauksesta, siivouskoneiden huoltoliikkeistä sekä esittelyvideoita puhtausalan tuotteista.


Siivouskoneet vuokralle

Vuokraamme siivouskoneita Tampereella ja Hämeenlinnassa. Meiltä saatte vuokralle esim. painehuuhtelulaitteita sohvan, penkkejen, auton istuimien, mattojen yms. tekstiilipintojen pesuun sekä lattianhoitokoneita lattioiden pesuun ja kiillotukseen.

Varaa siivouskoneet vuokralle Tampereella numerosta 03 2344 600, muut yhteystiedot »
Varaa siivouskoneet vuokralle Hämeenlinnasta numerosta 03 2344 680, muut yhteystiedot »


tekstiilinpesukone vuokralle, siivouskoneet vuokralle

Painehuuhtelulaite tekstiilien puhdistukseen

Sohvat, matot, patjat, auton penkit jne. peset parhaiten ammattilaistenkin käyttämällä painehuuhtelulaitteella. Painehuuhtelulaitteen toiminta perustuu pesuaineliuoksen sumuttamiseen syvälle puhdistettaviin kuituihin ja sen välittömään imurointiin jolloin pinta jätetään mahdolisimman kuivaksi.

Painehuuhtelulaite puhdistaa tekstiilipinnat huomattavasti paremmin kun esim. höyrypuhdistin. Painehuuhtelulaitteessa on käsisuutin sohvien, penkkien yms. puhdistukseen sekä lattiasuulake matoille ja kokolattiamatoille.

Hinta: 36,00 eur / vrk (aineet erikseen käytön mukaan).
lattianhoitokone vuokralle, siivouskoneet vuokralle

Lattianhoitokone lattioiden puhdistukseen

Hidaskierroksiset lattianhoitokoneet sopivat lattian pesuun sekä vahanpoistoon. 150-250 rpm (kierrosta minuutissa) pyörivät lattianhoitokoneet muodostavat sopivan pintapaineen vetoalustan kanssa käytettävälle pesulaikalle.

Lattianhoitokonetta liikutellaan sivulle nostamalla tai laskemalla ohjausvartta, pienen opettelun jälkeen lattianhoitokoneen käyttö on helppoa.

Katso saatavilla olevat laikat lattianhoitokoneesiin »

Hinta: 29,00 eur / vrk (laikat erikseen käytön mukaan).

lattianhoitokone vuokralle, siivouskoneet vuokralle

Highspeed lattianhoitokone vuokralle

HS-Lattianhoitokone lattioiden puhdistukseen ja hoitoon: nopeakierroksiset (High Speed, HS) lattianhoitokoneet soveltuvat lattioiden hoitoon, puhdistukseen, kiillotukseen sekä kovetukseen. Kierrosnopeus on yli 900 rpm.

Suurnopeuksisella lattianhoitokoneella työskennellään liikuttamalla konetta eteen/taakse tai sivuttain.

Huom! HS-lattianhoitokoneen kanssa on aina käytettävä laikkaa - vetoalusta ei ole pesuharja. Laite on käynnistettävä laikka irti lattiasta, muuten vikavirtasuoja laukeaa.

Hinta: 37,00 eur / vrk (laikat erikseen käytön mukaan).otsonointilaite vuokralle, hajunpoisto

Otsonointilaite vuokralle

Otsonointilaite hajunpoistoon: otsonointilaite soveltuu epämiellyttävien hajujen poistoon sisätiloista. Otsonointi perustuu laitteen läpijohdetun ilman UV-säteilytykseen.

Otsonointi poistaa pysyvästi mm. homeen, tupakan, virtsan ja ulosteiden, eläimien, polttoaineiden, kalman yms. hajut.

Otsonaattorin käyttö on helppoa, otsonaattori käynnistetään ajastimella, määrä-ajan kuluttua otsonaattori on sammunut ja voidaan poistaa tilasta turvallisesti. Tuuletuksen jälkeen tila on valmis asukkaiden käyttöön.

Huom! Otsonaattoria käytettäessä tilassa ei saa oleskella.

Hinta: 39,00 eur / vrk Nordpure, pienempiin kohteisiin
Hinta: 67,00 eur / vrk Bonair, suurin kohteisiinSiivouskoneiden huoltoliikkeet

Huollamme siivouskoneita ja painepesureita päätoimipisteessämme Tampereella, Tampereen siivouskonehuollon yhteystiedot. Muut valtakunnalliset huoltopisteet löydätte alhaalta olevista linkeistä.
Kärcher-huoltoliikehaku »
Nilfisk-huoltoliikehaku »
Taski-huollon yhteystiedot »
Wetrok-huoltoliikehaku »
Comac-huoltoliikehaku »
Laskutussopimus yrityksille

Pölypussit, suodattimet

Pölynimurit ammattikäyttöön,vesi-imurit ammattikäyttöön