Puhtaustuotteet toimistoihin ja työpaikoille

Edustamme yli 30 vuoden kokemuksella laadukkaita siivoustuotteita. Tuotevalikoimastamme löydätte kaikki tarpeelliset puhtaustuotteet toimistoihin sekä konttoreihin esim. pehmopaperit, jätesäkit ja biopussit, roska- ja lajitteluastiat, nestesaippuat ja saippua-annostelijat sekä kiinteistömatot unohtamatta tietenkään siivousaineita ja siivousvälineitä.

siivoustuotteet toimistoihin ja työpaikoille

Vikkelät toimitukset, tehokas tilaamistapa ja edullinen hinta

Tunnetut tuotemerkit takaavat laadun ja helppokäyttöisyyden. Kokeilkaa esim. RecoR -paperinlajittejiaa joka sopii erinomaisesti konttoreihin toimistokohtaisen käytännön mukaan.

Tilaaminen kauttamme on vaivatonta, hakekaa käyttäjätunnukset verkkokauppaamme jonka jälkeen voitte tilata tarvitsemanne tuotteet verkkokaupastamme suoraan laskulle.

Ottakaa meihin yhteyttä puhelimitse (03) 2344 600 tai sähköpostilla info@siivous.fi niin kerromme lisää tuotteistamme ja tuotevalikoimastamme.


Siivous.fi - kaikki mitä tarvitsette puhtauteen

Meiltä saatte tilattua myös tarpeelliset siivouskoneet esim. pölynimurit ja yhdistelmäkoneet. Laajasta tuotevalikoimastamme löydätte sopivat tuotteet kohteen mukaisesti. Olipa kyseessä suuri toimistokonttori tai pieni palvelupiste: ratkaisemme haasteet puolestanne.
pehmopaperit, nestesaippuat toimistoihin ja työpaikalle

Tilatkaa puhtaustuotteet helposti laskulla

Tehkää kanssamme laskutussopimus jonka jälkeen tuotteiden tilaaminen on nopeaa ja kustannustehokasta.

Ottakaa yhteyttä myyntitiimiimme (ark. 08:00-17:00) puhelimitse tai sähköpostilla niin kerromme lisää palveluistamme.

Voitte myös täyttää laskutussopimuslomakeemme jonka käsiteltyämme saatte käyttöönne asiakastunnuksen jolla voitte kirjautua sisään järjestelmäämme ja näette omat tuotehintanne jo tilausvaiheessa.

Voitte valita perinteisen paperilaskun (ilman laskutuslisiä) tai halutessanne sähköisen laskutuksen.

Tervetuloa tutustumaan puhtauteen!


Laskutussopimus yrityksille

Pölypussit, suodattimet

Pölynimurit ammattikäyttöön,vesi-imurit ammattikäyttöön