Puhtaustuotteet terveydenhuoltoon ja hoivakodeille

Toimitamme puhtaustuotteita sairaanhoitopiireille, yksityisille sairaaloille, sairaankuljetukseen, terveyskeskuksiin, hammaslääkäreihin sekä hoivakodeille. Terveydenhuolto- ja hoiva-aloilla nopeus ja luotettavuus ovat elintärkeitä. Palvelemme yli 30 vuoden kokemuksella.

käsihuuhde,käsihuuhteet,käsidesi,käsisaippua,nestesaippua,dekopesu,deko

Yksilöllistä palvelua tarpeidenne mukaisesti

Edustamistamme henkilöhygieniatuotteista esim. käsihuuhteet ja nestesaippuat löytyy vaihtoehtoja niin pienen kuin erittäin suurten kulutuksen kohteisiin.

Luotamme palveluissamme tunnettujen valmistajen laadukkaisiin tuotemerkkeihin kuten: Diversey, Clax, Suma, Kiilto, Erisan, Ecolab ja Orion Diagnostica.

Yhteistyökumppaniemme verkostojen avulla pystymme yhdessä auttamaan teitä palvelemaan paremmin.


Turvallisia tuotteita nopeasti ja luotettavasti

Tuotevalikoimassamme ovat mm. desinfektioaineet, pyykinpesuaineet pesuloihin, pehmopaperit, annostelulaitteet, riskijäteastiat sekä esim. eritetarhapakki eritedesinfektioon.

Ottakaa meihin yhteyttä puhelimitse (03) 2344 600 tai sähköpostilla info@siivous.fi niin kerromme lisää tuotteistamme, tuotevalikoimastamme sekä palveluistamme.


Tilatkaa puhtaustuotteet helposti laskulla

hoivakoti,koivakodit,vanhustenkoti,hygieniatuotteet hoivakoti,pehmopaperit hoivakoti,siivousvälineet hoivakoti Tehkää kanssamme laskutussopimus jonka jälkeen tuotteiden tilaaminen on nopeaa ja kustannustehokasta.

Ottakaa yhteyttä myyntitiimiimme (ark. 08:00-17:00) puhelimitse tai sähköpostilla niin kerromme lisää palveluistamme.

Voitte myös täyttää laskutussopimuslomakeemme jonka käsiteltyämme saatte käyttöönne asiakastunnuksen jolla voitte kirjautua sisään järjestelmäämme ja näette omat tuotehintanne jo tilausvaiheessa.

Voitte valita perinteisen paperilaskun (ilman laskutuslisiä) tai halutessanne sähköisen laskutuksen.

Tervetuloa tutustumaan puhtauteen!


Laskutussopimus yrityksille

Pölypussit, suodattimet

Pölynimurit ammattikäyttöön,vesi-imurit ammattikäyttöön