Puhtaustuotteet kunnille ja kaupungeille

Toimimme kuntien ja kaupunkien sopimustoimittajana mm. seuraavissa tuotekategorioissa: siivousaineet ammattikäyttöön, siivousvälineet, pehmopaperit, jätesäkit, yhdistelmäkoneet, pölynimurit ammattikäyttöön, lattianhoitokoneet jne.

Pitkä kokemuksemme kuntien ja kaupunkien puhtausalan toimittajana näkyy joustavuudessamme sekä palvelun korkeassa laadussa.

siivous kunnat,siivous kaupungit,siivousvälineet,siivousaineet,siivouskoneet,siivous kilpailutus

Luotettavat tuotteet nopeasti ja kustannustehokkaasti

Räätälöimme palvelumme tarpeidenne mukaisesti, voitte valita sähköisen tilausjärjestelmämme jossa näkyvät ainoastaan sopimustuotteenne tai voitte tehdä tuotetilaukset vapaasta järjestelmästämme. Järjestelmämme on 'avaimet käteen' -tyyppinen joten teidän ei tarvitse huolehtia järjestelmän ylläpidosta.

Luotamme palveluissamme tunnettujen valmistajien laadukkaisiin tuotemerkkeihin kuten: Vileda, Diversey, Kiilto, Kärcher, Nilfisk, Taski, 3M, Katrin, Tork, Plastiroll, Ecolab ja Sappax.


Uudistamme tuotetilaamisenne - vähemmän paperityötä

Olemme rakentaneet uudenlaisen sähköisen mallin kuntien ja kaupunkien tilausjärjestelmäksi joka perustuu käyttäjä / hyväksyjä / toimittaja -prosessiin ostoehdotuksineen. Sähköinen tilausjärjestelmämme säästää aikaa ja vähentää virheiden mahdollisuutta verrattuna vanhempiin järjestelmiin jossa rakenteinen tieto ei kulje samalla tavalla kuten omassa järjestelmässämme.

Ottakaa meihin yhteyttä puhelimitse (03) 2344 600 tai sähköpostilla info@siivous.fi niin kerromme lisää tuotteistamme, tuotevalikoimastamme sekä palveluistamme.


Tilatkaa puhtaustuotteet helposti laskulla

julkinen sopimus,kilpailutus,siivous sopimus,siivous toimittaja,siivous sopimustoimittaja Tehkää kanssamme laskutussopimus jonka jälkeen tuotteiden tilaaminen on nopeaa ja kustannustehokasta.

Ottakaa yhteyttä myyntitiimiimme (ark. 08:00-17:00) puhelimitse tai sähköpostilla niin kerromme lisää palveluistamme.

Voitte myös täyttää laskutussopimuslomakeemme jonka käsiteltyämme saatte käyttöönne asiakastunnuksen jolla voitte kirjautua sisään järjestelmäämme ja näette omat tuotehintanne jo tilausvaiheessa.

Voitte valita perinteisen paperilaskun (ilman laskutuslisiä) tai halutessanne sähköisen laskutuksen.

Tervetuloa tutustumaan puhtauteen!


Laskutussopimus yrityksille

Pölypussit, suodattimet

Pölynimurit ammattikäyttöön,vesi-imurit ammattikäyttöön