Puhtaustuotteet kotikäyttöön

Laajasta puhtaustuotteiden valikoimastamme löydätte runsaasti ratkaisuja vaativaan kotikäyttöön. Tuotevalikoimastamme löytyvät esim. Kärcher-painepesurit, Kärcher-painepesureiden varusteet, höyrypuhdistimet, siivousvälineet, robotti-imurit, pehmopaperit sekä pyykinpesuaineet.


Laadukkaat tuotteet ja vaivaton tilaus

Valikoimastamme löydätte tunnetut ja luotettavat tuotemerkit joiden avulla selviätte vaativimmistakin kodin puhtaustöistä.

Edustamme mm. seuraavia tuotemerkkejä: Kärcher, Vileda Professional, Kiilto, Erisan, Serto, Bio Luvil, Comfort sekä 3M.

Laadukkaat tuotteemme takaavat erinomaisen puhtaustuloksen ammattikäytön lisäksi myös vaativassa kotikäytössä.

Hankkimalla laadukkaat siivousvälineet kotiin nostat kodin siivouksen mielekkyyttä työskentelemällä tehokkaammin ja ergonomisemmin. Ottakaa meihin yhteyttä ja kysykää lisää tuotteistamme!

Panosta laatuun, säästä aikaa

Laadukkaiden puhtaustuotteiden avulla selviätte kodin puhtaanapidosta helpommin ja tehokkaammin. Robotti-imurit ovat yksi esimerkki laitteista jotka kotikäytössä ansaitsevat teille lisää aikaa perheen parissa tai harrastuksissa.

Vuosikymmenien kokemuksemme puhtausalalla on asiakkaidemme etu, sillä olemme tunnettu laadukkaasta asiakaspalvelustamme


Kärcher-painepesurit kovaan käyttöön

Olemme erikoistuneet mm. Kärcher-tuotteiden jälleenmyyntiin jota olemme tehneet yli 20 vuotta.

Jos teillä on kysymyksiä painepesureista tai höyrypuhdistimista tai haluatte syväpuhdistaa esim. sohvat, auton penkit ja matot niin ottakaa meihin yhteyttä.

Saatte meidät kiinni yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla info@yellowservice.fi tai puhelimitse 03 2344 600 (ma-pe 08-17) niin autamme teitä löytämään juuri tarpeisiinne sopivat, laadukkaat puhtaustuotteet.

Tervetuloa tutustumaan puhtauteen!Laskutussopimus yrityksille

Pölypussit, suodattimet

Pölynimurit ammattikäyttöön,vesi-imurit ammattikäyttöön