Puhtaustuotteet kiinteistönhuoltoon

Laajasta tuotevalikoimastamme löydätte tuotteita kiinteistönhuoltoon, taloyhtiöille ja isännöintiyrityksille: lakaisukoneet, Kärcher painepesurit, roska- ja lajitteluastiat, siivousaineet, siivousvälineet, jätesäkit ja biopussit sekä kiinteistömatot. Palvelemme yli 30 vuoden kokemuksella.

lakaisukone,lakaisukoneet,imulakaisukone,lakaisuauto,kiinteisönhoito,kiinteistömatto

Yksilöllistä palvelua tarpeidenne mukaisesti

Tarvitsetteko te tai asiakkaanne esim. kiinteistömattoratkaisua? Jättäkää meille tarjouspyyntö niin teemme mittojenne mukaisen tarjouksen.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös isot lakaisulaitteet kuten esim. Kärcher MC50 imulakaisuauto: oletko kiinnostunut, pyydä lisätietoa!

Toimitamme tuotteet nopeasti ja kustannustehokkaasti

Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Hämeenlinnassa, muualle Suomen alueelle toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti yhteistyökumppaniemme kautta.

Ottakaa meihin yhteyttä puhelimitse (03) 2344 600 tai sähköpostilla info@siivous.fi niin kerromme lisää tuotteistamme, tuotevalikoimastamme sekä palveluistamme.


Tilatkaa puhtaustuotteet helposti laskulla

talonmiehen roska-astia,lakaisuharjat,tuulikaappimatto,tekstiilimatto,pölynimuri ammattikäyttöön Tehkää kanssamme laskutussopimus jonka jälkeen tuotteiden tilaaminen on nopeaa ja kustannustehokasta.

Ottakaa yhteyttä myyntitiimiimme (ark. 08:00-17:00) puhelimitse tai sähköpostilla niin kerromme lisää palveluistamme.

Voitte myös täyttää laskutussopimuslomakeemme jonka käsiteltyämme saatte käyttöönne asiakastunnuksen jolla voitte kirjautua sisään järjestelmäämme ja näette omat tuotehintanne jo tilausvaiheessa.

Voitte valita perinteisen paperilaskun (ilman laskutuslisiä) tai halutessanne sähköisen laskutuksen.

Tervetuloa tutustumaan puhtauteen!


Laskutussopimus yrityksille

Pölypussit, suodattimet

Pölynimurit ammattikäyttöön,vesi-imurit ammattikäyttöön