Puhtaustuotteet ravintola- ja matkailualalle

Palveluiden laadun lisäksi puhtaus on erityisen tärkeää juuri ravintola-, hotelli- ja cateringaloilla. Edustamiemme tuotteiden sekä asiantuntevan palvelumme avulla haluamanne puhtaustason saavuttaminen ja ylläpitäminen on helppoa ja kustannustehokasta.

keittiöhygienia,konetiskiaineet,huuhtelukirkaste,koneastianpesuaine,tiskiaine,hygieniaharjat

Oivallisia tuotteita ja puhdasta palvelua

Tilatkaa luotettavat hygienatuotteet meiltä: edustamiamme tuotemerkkejä ovat esim. Suma, Diversey, Vikan, Hygicult, Kiilto, Ecolab, Katrin ja Tork.

Laadukkaiden tuotteiden lisäksi pääsette hyödyntämään myös tuotevalmistajien ja -edustajien laajaa tuki- ja palveluverkostoa.

Kauttamme saatte kaiken uuninpuhdistusaineista ja astianpesuharjoista myös yhdistelmäkoneisiin.

Tuotteidemme ja palveluidemme avulla erotutte eduksenne kilpailijoistanne.

Ottakaa meihin yhteyttä puhelimitse (03) 2344 600 tai sähköpostilla info@siivous.fi niin kerromme lisää tuotteistamme, tuotevalikoimastamme ja palveluistamme.


Siivous.fi - kaikki tarvitsemanne puhtauteen

Palvelualoilla on tärkeää että toimitusketju toimii sujuvasti loppuasiakkaan parhaaksi. Tarjoamme nopeat toimitukset ja luotettavan sekä yksinkertaisen tavan tilata tuotteitamme. Kokemuksemme suurkeittiöiden sopimustoimittajana on vahva merkki osaamisestamme.

Tuotevalikoimastamme löydätte sopivat tuotteet joka kohteeseen. Koneastianpesunesteet, huuhtelukirkasteet, pintahygieniatestit, keittiön hygieniaharjat, välinepitimet sekä muut palvelutuotteemme esim. roska- ja lajitteluastiat, saippua-annostelijat ja kiinteistömatot.


Tilatkaa puhtaustuotteet helposti laskulla

oiva,oivahymy,välinepitimet,puhtaus_hygienia,suurkeittiöhygienia,tiskikone Tehkää kanssamme laskutussopimus jonka jälkeen tuotteiden tilaaminen on nopeaa ja kustannustehokasta.

Ottakaa yhteyttä myyntitiimiimme (ark. 08:00-17:00) puhelimitse tai sähköpostilla niin kerromme lisää palveluistamme.

Voitte myös täyttää laskutussopimuslomakeemme jonka käsiteltyämme saatte käyttöönne asiakastunnuksen jolla voitte kirjautua sisään järjestelmäämme ja näette omat tuotehintanne jo tilausvaiheessa.

Voitte valita perinteisen paperilaskun (ilman laskutuslisiä) tai halutessanne sähköisen laskutuksen.

Tervetuloa tutustumaan puhtauteen!


Laskutussopimus yrityksille

Pölypussit, suodattimet

Pölynimurit ammattikäyttöön,vesi-imurit ammattikäyttöön