Siivousaineet ammattikäyttöön

siivousaineet ammattikäyttöön,pesuaineet,puhdistusaineet,siivousainet,pesuaine,puhdistusaineSiivous- ja puhdistusaineet:
Valikoimastamme löydät laadukkaimmat sekä turvallisimmat, ammattikäyttöön tarkoitetut siivousaineet. Voit tilata tarvitsemasi tuotteet helposti vaikkapa suoraan työpaikalle toimitettuna.

Tuotevalikoiman selaaminen:
Olemme lajitelleet siivousaineet käyttötarkoituksen perusteella, klikkaa tuoteryhmää niin saat listauksen tuoteryhmään kuuluvista tuotteista.

Kokeile hakua:
Käytä hakua sivun vasemmalla puolella etsiäksesi tuotteita: esim. lattiavaha -hakusanalla löydät kaikki tuotteet missä mainitaan sana 'lattiavaha'. Kokeile myös työmenetelmän mukaan, esim: desinfointi, ikkunanpesu, kalkinpoisto tai rasvanpoisto.


Selaa siivousaineita ammattikäyttöön:

puhdistus- ja pesuaineetPuhdistusaineet yleiskäyttöön:

Yleispuhdistusaineet
Saniteettitilojen puhdistusaineet
Desinfioivat puhdistusaineet
Käyttövalmiit siivousaineet

lattioiden puhdistus,lattian vahausPuhdistusaineet lattioille:

Lattiavahat
Vahanpoisto- ja peruspuhdistusaineet
Lattian puhdistus- ja hoitoaineet
Lattian pohjuste- ja kyllästeaineet
puhdistus- ja pesuaineetPuhdistusaineet pinnoille:

Tahranpoisto- ja tehoaineet
Ikkunapintojen puhdistusaineet
Metallipintojen puhdistusaineet
Tekstiilipintojen puhdistusaineet

lattioiden puhdistus,lattian vahausPuhdistusaineet erikoiskäyttöön:

Erikoispuhdistusaineet
Graffitinpoistoaineet
Hajunpoistoaineet
Teollisuuspesuaineet

Etsi tuotteita laatumerkinnällä [?] :


avainlippu ympäristömerkki allergia- ja astmaliiton merkintä A.I.S.E Charter allergia- ja astmaliiton merkintä Bra miljöval


Valikoitujen siivousaineiden pikaesittelyt:


Vieno Airi yleispuhdistusaineVieno Airi yleispuhdistusaine

KiiltoClean Vieno Airi on heikosti emäksinen yleispuhdistusaine joka soveltuu kaikkien vettä sietävien pintojen ylläpitosiivoukseen käsi- tai konetyömenetelmin, myös kosteiden tilojen puhdistukseen. Vieno Airi on tuoksuton sillä on Allergia- ja astmaliiton tunnus.Silk Neo lattiavahaSilk Neo lattiavaha

KiiltoClean Silk Neo on puolikiiltävä lattiavaha joka sopii kaikkien vettä sietävien lattiapintojen perus- ja paikkavahaukseen. Silk Neo lattaivaha on helppo levittää ja se jättää kuivuttuaan puolikiiltävän, kulutuskestävän pinnan. Kuivumisaika normaaliolosuhteissa n. 30 minuuttia. Saatavana myös litran pullossa.Farmos Kalk kalkinpoistoaineFarmos Kalk kalkinpoistoaine

Farmos Kalk on vahvasti hapan kalkinpoistoaine. Soveltuu esim. kalkinpoistoon saniteettiposliinilta sekä astianpesukoneen kalkinpoistoon. Farmos Kalk kalkinpoistoaine sisältää korroosionestoainetta joka suojelee pintaa korroosiolta ja estää tummentumien syntymistä.Lisätietoa siivousaineista ammattikäyttöön:

Kiilto siivousaineet - soveltuvuustaulukko

Farmos siivousaineet - tuoteluettelo