Roska-astiat, lajitteluastiat, polkuastiat, tuhka-astiat

Roska-astia, lajitteluastia, poljinroskis, tuhka-astia

Roska- ja lajitteluastiat - alatuoteryhmät:

Suosituimpia tuotteita:

Lajitteluastioilla siistimpää jälkeä

Tuotevalikoimastamme löytyvät monipuoliset ja tehokkaat ratkaisut roskien lajitteluun. Lajitteluastioista voi rakentaa juuri omanlaisensa ratkaisun esim. tyhjien pullojen tai paperiroskien lajitteluun.

Lajitteluastioiden käyttö helpottaa pitämään lajittelupisteen siistinä ja edustavana, lisäksi käyttäjän on helppo tunnistaa nopeasti mitä lajitteluastiaa käyttää.

Roska-astiat ja poljinastiat oikeaan käyttökohteeseen

Toimistot, julkiset tilat vai teollisuus - jätehuolto kohteen mukaan. Valikoimastamme löytyvät esim.roska-astiat, paperinlajittelijat sekä poljinastiat.

Julkisten tilojen jäteratkaisuissa on huomioitava käyttäjien runsaslukuisuus sekä kapasiteetti. Teollisuuden roska-astioiden on oltava erittäin kestäviä. Tuotevalikoimastamme löytyvät myös erilliset säkkivaunut liikkuvaan roskien käsittelyyn.

Kerralla eroon tupakantumpeista

Laadukkaat Rubbermaid tuhka-astiat palvelevat näyttävästi esim. kauppojen pihalla sekä virastojen tai muiden julkisten tilojen sisäänkäynnin vieressä. Suuri kapasiteetti sekä helppo tyhjennys tekevät Rubbermaid tuhka-astioista ehdotonta huippulaatua.