Paperit: Käsipyyhkeet, wc-paperit, kuitupyyhkeet...

wc-paperi, talouspaperi, käsipyyhe,käsipyyhkeet,teollisuuspaperi,teollisuuspaperit, vetopyyhe, kuitupyyhe

Paperit - alatuoteryhmät:

Suosituimpia tuotteita:

Papereita erilaisiin kohteisiin

Pehmopapereiden ja kuitupyyhkeiden laajasta valikoimastamme löydätte paperit jokaiseen kohteeseen ja erilaisiin annostelijoihin. Pehmeästä wc-paperista kustannustehokkaaseen teollisuuspaperiin, kaikki tuotteet löytyvät valikoimastamme. Tutut ja laadukkaat Katrin & Tork-tuotteet ovat varmoja valintoja.

Hotelleissa, kahviloissa ja ravintoloissa täytyy antaa laadukas ja ylellinen vaikutelma. Urheiluhalleissa tai isoissa yleisötapahtumissa on paperiratkaisun suuri kapasiteetti sekä kustannustehokkuus tärkein asia.

Muut pyyhintätuotteet

Paperituotteiden lisäksi löydätte tästä tuoteryhmästä kuitupyyhkeet esim. kokkiliinoiksi, hellävaraiseen pyyhintään, siivoukseen sekä viimeistelyyn. Terveydenhuollon käyttöön suojaliinat ja suojaliinarullat.

Tuskin kukaan muu kuin suomalainen käyttää peflettituotteita yhtä paljon, tuotevalikoimassamme löytyvät pefletit isoissa rullissa sekä arkkeina. Myös imeytyspyyhkeet löytyvät tästä tuotetyhmästä.

Annostelijat paperituotteille

Papereihin sopivat annostelijat löytyvät tuotesivulta erillisenä linkkinä. Valitse haluamasi paperi ja siihen sopiva annostelija tai päinvastoin! Annostelutuotteet löydätte myös omasta tuoteryhmästään.


Laskutussopimus yrityksille