Painepesurit ammattikäyttöön

kärcher_painepesuri,kärcher_painepesurit,painepesurit,painepesurit_ammattikäyttöön,kärcher_varusteet,kärcher_painepesuri_ammattikäyttöön,kärcher_kuumavesipesuri

Suosituimpa tuotteita tästä tuoteryhmästä:


Painepesurit ammattikäyttöön - alatuoteryhmät:


painepesuri_ammatikäyttö,kylmävesipesuri,kärcher
Painepesurit (kylmä)
painepesurit_ammattikäyttöön,kuumavesipesuri,kuumavesipesurit,höyrypesuri,kärcher
Painepesurit (kuuma)
painepesuri_polttomoottori,painepesurit_polttomoottori,kärcher_polttomoottori,kärcher_bensakone,kärcher_dieselkone
Painepesurit polttomoottorilla
kiinteä_painepesuri,painepesuri_järjestelmä,letkurata_painepesuri,kärcher_pesujärjestelmä
Kiinteät pesujärjestelmät

Painepesurit ammattikäyttöön

Liiketoiminnan olleessa kyseessä hyväksy vain parasta - Kärcher painepesurit ammattikäyttöön. Yrityksemme on edustanut Kärcher-painepesureita yli 25 vuotta, pitkä kokemuksemme Kärcher-tuotteista takaa ammattitaitomme ja laadukkaan asiakaspalvelun.

Puhtauden ja tehokkaan ajankäytön takaa Kärcher-painepesuri. Kärcherin korkeapainepesurit loistavat säännöllisessä, vaativassa ammattikäytössä jossa hyvä pesutulos on saavutettava päivittäin.

Tuotevalikoimastamme löydätte kylmävesipesurit ammattikäyttöön, kuumavesipesurit ammattikäyttöön, polttomoottorikäyttöiset painepesurit sekä järeät kiinteät pesujärjestelmät esim. teollisuuteen.


Varusteet ammattikäyttöisiin painepesureihin

Verkkokauppamme valikoimasta löydätte varusteita ja aineita Kärcher-painepesureihin. Painepesureiden aineet, painepesureiden suuttimet, painepesureiden letkut sekä muut etsimänne tuotteet ovat omissa tuoteryhmissään.


Usein kysyttyjä kysymyksiä


Kysymys: Mistä tiedän mikä Kärcher-painepesuri minulla on käytössä?

Vastaus: Paras tapa on varmistaa pesurin mallinne Kärcherin tyyppimerkintäkilvestä. Harmaa/hopeinen kilpi ilmoittaa painepesurin mallin sekä sen tuotenumeron joka on mallia 1.234-567.0. Tuotenumero on paras tunniste sillä varusteissa saattaa olla muutoksia myös mallien kesken. Esimerkki Kärcher-painepesurin tyyppikilvestä (PDF).


Kysymys: Mistä tiedän mikä varuste painepesuriini sopii?

Vastaus: Mikäli teillä ei ole enää ohjekirjaa saatavana niin tarkistakaa ensin tyyppimerkintäkilvestä Kärcherin tuotenumero. Uusissa Kärcher-painepesureiden tyyppikilvissä on merkitty myös tarvittava suutinkoko. Esimerkki Kärcher-painepesureiden suutinkoosta.

Voitte etsiä oman painepesurinne käyttöohjekirjan Kärcherin käyttöohjeista. Mikäli ette löydä käyttöohjekirjaanne, tai ohjekirjassa ilmoitettuja tuotenumeroita niin olettehan meihin yhteydessä esim. yhtedenottolomakkeella.


Kysymys: Painepesuriini ei löydy etsimääni varustetta/varaosaa, mitä nyt?

Vastaus: Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja mainitse painepesurinne tyyppi ja haluamanne varuste/varaosa. Kärcher on valmistanut useita satoja erilaisia malleja painepesureita ja varaosanumeroita on tuhansia. Mikäli tuotetta ei löydy varastostamme saamme tilattua sen Kärcherin keskusvarastosta saksasta.


kärcher huolto,kärcher_huolto,kärcher_huolto_tampere,kärcher_huolto_pirkanmaa

kärcher_suutin,kärcher_voimasuutin,kärcher_suutinhattu,kärcher_rotojet,kärcher_turbosutin,kärcher_höyrysuutin

kärcher_pesuharja,kärcher_harja,kärcher_tasopesin,kärcher_terassipesuri

pölynimurit_ammattikäyttö,pölynimuri_ammattikäyttöön,imuri_ammattikäyttöön,ammatti-imuri,vesi-imuri_ammattikäyttöön