Painepesurit kotikäyttöön

kärcher_painepesuri,kärcher_painepesurit,painepesurit,painepesurit_kotikäyttöön,kärcher_varusteet,kärcher_painepesuri_kotikäyttöön,kärcher_pesuri

Suosituimpa tuotteita tästä tuoteryhmästä:


Painepesurit kotikäyttöön - alatuoteryhmät:


painepesuri_kotikäyttö,painepesuri_tampere,painepesuri_hämeenlinna,kärcher_tampere,kärcher_hämeenlinna,kärcher
Painepesurit kotikäyttöön
kärcher_pesuaine,kärcher_suopa,korkeapainesuopa,painepesurin_pesuaine
Pesuaineet painepesureihin
painepesuri_harja,painepesurit_varusteet,kärcher_letku,kärcher_jatkoletku,kärcher_suodatin
Varusteet painepesureihin

Painepesurit kotikäyttöön

Kärcher-painepesuri puhdistaa varmuudella mm: autot, pihatiet, kivetykset, terassit ja veneet. Laatutietoinen käyttäjä valitsee Kärcher-painepesurit ajansäästön, erinomaisen pesutuloksen sekä laajan varustevalikoiman ansiosta.

Kärcher on luotettava laatumerkki jonka painepesurit ovat suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja vaativaa puhdistustarvetta. Painepesuri ilman kompromisseja - hanki itsellesi aito Kärcher.

Kärcherin pesutulos ja helppokäyttöisyys ylittävät vaativatkin odotukset

Yli 75 vuoden kokemuksella ja ainutlaatuisilla suunnitteluratkaisuilla Kärcher-painepesuri on hiottu nykypäivän korkeasti arvostettuun asemaan. Valikoimastamme löytyvät Kärcher-painepesurit toimitamme aina nopeasti, luotettavasti ja edullisesti, yli 25 vuoden kokemuksella. Kärcher myöntää kotikäyttöisille painepesureille 24 kuukauden takuun.

Kärcher-painepesureiden varusteet ja aineet

Painepesurin monikäyttöisyys niin kotona kuin tien päälläkin liittyy Kärcherin toimintaperiaatteisiin. Valikoimastamme löytyvät mm. Pesuharjat, jatkoletkut, vesihiekkapuhalluslaitteet jne. tekevät painepesuristasi monipuolisen työkalun kaikkiin arjen ja vapaa-ajan puhdistustarpeisiin.

Laadukkailla puhdistusaineilla painepesuri tekee entistä parempaa työtä. Autonpesuaineilla poistat piki-, noki- ja rasvalian kulkuvälineestäsi ja valmisvaha viimeistelee kiiltävän lopputuloksen. Korkeapainesuopa tuoksuu perinteiseltä mäntysuovalta ja mahdollistaa matonpesun painepesurin avulla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä


Kysymys: Mistä tiedän mikä Kärcher-painepesuri minulla on käytössä?

Vastaus: Paras tapa on varmistaa pesurin mallinne Kärcherin tyyppimerkintäkilvestä. Harmaa/hopeinen kilpi ilmoittaa painepesurin mallin sekä sen tuotenumeron joka on mallia 1.234-567.0. Tuotenumero on paras tunniste sillä varusteissa saattaa olla muutoksia myös mallien kesken. Esimerkki Kärcher-painepesurin tyyppikilvestä (PDF).


Kysymys: Mistä tiedän mikä varuste painepesuriini sopii?

Vastaus: Mikäli teillä ei ole enää ohjekirjaa saatavana niin tarkistakaa ensin tyyppimerkintäkilvestä Kärcherin tuotenumero. Uusissa Kärcher-painepesureiden tyyppikilvissä on merkitty myös tarvittava suutinkoko. Esimerkki Kärcher-painepesureiden suutinkoosta.

Voitte etsiä oman painepesurinne käyttöohjekirjan Kärcherin käyttöohjeista. Mikäli ette löydä käyttöohjekirjaanne, tai ohjekirjassa ilmoitettuja tuotenumeroita niin olettehan meihin yhteydessä esim. yhtedenottolomakkeella.


Kysymys: Painepesuriini ei löydy etsimääni varustetta/varaosaa, mitä nyt?

Vastaus: Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja mainitse painepesurinne tyyppi ja haluamanne varuste/varaosa. Kärcher on valmistanut useita satoja erilaisia malleja painepesureita ja varaosanumeroita on tuhansia. Mikäli tuotetta ei löydy varastostamme saamme tilattua sen Kärcherin keskusvarastosta saksasta.


Autoglym-tuotteet,autoglym_super_resin_polish,autoglym_shampoo

kärcher huolto,kärcher_huolto,kärcher_huolto_tampere,kärcher_huolto_pirkanmaa

kärcher_letku,kärcher_suutin,kärcher_putki,kärcher_harja,kärcher_hiekkapuhellus

autonpesuharja,vikan_harja,vikan_autonpesuharja,autokuivain

lakaisukone,lakaisukoneet,lakaisimet,pikalakaisin