Painehuuhtelulaitteet tekstiilien pesuun

maton pesu, sohvan pesu, tekstiilien pesu, painehuuhtelulaite, puzzi

Painehuuhtelu - alatuoteryhmät:

Suosituimpia tuotteita:

Sohvat ja matot pesun tarpeessa? Ratkaisu on painehuuhtelulaite

Painehuuhtelulaite pesee ja puhdistaa sohvat, matot, patjat sekä muut tekstiilipinnat. Lopputuloksena ovat syväpuhtaat sohvat sekä matot ilman likaa sekä häiritseviä hajuja.

Painehuuhtelulaitetta on helppo käyttää ja tulos näkyy välittömästi.

Painehuuhtelulaitteen syväpuhdistava vaikutus perustuu nopeaan puhdistusaineliuoksen suihkuttamiseen pestävälle pinnalle jonka jälkeen se imetään heti pois.

Unohda höyrypesurit jotka kohtelevat tekstiilipintoja kaltoin (höyrypuhdistimet ovat tarkoitettu kovien pintojen puhdistamiseen) vaan hanki ainoa oikea tekstiilien puhdistuslaite; painehuuhtelulaite.

Painehuuhtelulaite sopii kaikille pestäville tekstiilipinnoille

Yllätytte varmasti likaveden määrästä jonka painehuuhtelulaite poistaa esim. sohvista. Kaikki lika on sitoutunut tekstiilipintaan jopa ihan tavallisesta käytöstä. Vaatteitakin pestään säännöllisesti, myös kaikki tekstiilipinnat pitäisi syväpuhdistaa säännöllisin väliajoin.

Painehuuhtelulaitteella on monia käyttökohteita työpaikoilla sekä kotikäytössä:

  • - Sohvan pesu
  • - Maton pesu
  • - Kokolattiamaton pesu
  • - Patjojen pesu
  • - Auton penkit, veneen penkit

Painehuuhtelulaitetta on helppo ja nopea käyttää

Kompaktia painehuuhtelulaitetta on helppo siirrellä ja käsitellä. Painehuuhtelulaitteen kansi on läpinäkyvä jotta likavesisäiliön täyttymistä on helppo seurata. Likavesisäiliö on helppo tyhjentää.

Suurten tekstiilipintojen puhdistusta varten on isompiin painehuuhtelulaitteisiin mahdollista yhdistää harjaava pesupää joka nopeuttaa puhdistusta entisestään.

Suuremmilla painehuuhtelulaitteilla puhdistetaan mm. hotellien ja laivojen kokolattiamatot.

Painehuuhtelulaite vuokralle

Vuokraamme painehuuhtelulaitteita Tampereen sekä Hämeenlinnan myymälöistämme. Tavallisen painehuuhtelulaitteen vuorokausivuokra on 36 eur / vrk (sekä aineet käytön mukaan), vuokramme myös isompien kokolattiamattojen puhdistukseen tarkoitettua harjaavaa laitetta.

Ota yhteyttä Tampereen tai Hämeenlinnan myymäläämme ja varaa painehuuhtelulaite vuokralle. Opastamme laitteen käytön ja annamme ohjeet mukaan.

Tavallinen painehuuhtelulaite on vain hieman imuria suurempi joten se mahtuu helposti auton takakonttiin. Valikoimassamme on myös erilaisia puhdistusaineita.

Vinkki: painehuuuhtelun jälkeen, tekstiilin kuivuttua kannattaa suojata tekstiilipinta. Myymälöistämme löytyvät myös erilaiset suoja-aineet tekstiileille.