Mediatiedot

Tältä sivulta löydät tietoa yrityksestämme ja historiastamme, mikäli haluatte kysyä jotakin muuta asiaa ottakaa meidin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai Myyntipäällikkö Mikko Grönroos, 040 7377 401.

Yleistietoa:

Yellow Service Oy on puhtausalan jälleenmyyjä ja tukkuliike. Palvelemme puhtausalalla yli 30 vuoden kokemuksella. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereella, sivutoimipisteemme Hämeenlinnassa.

Toimitamme puhtausalan tuotteita koko Suomen alueelle verkkokauppamme ja nopeiden yhteistyökumppaniemme kautta. Puhtausalan verkkokauppamme "Siivous.fi" on perustettu vuonna 2006.

    Nopeat faktat yrityksestämme:

  • - Virallinen nimi: Yellow Service Oy Grönroos
  • - Y-tunnus: 0597382-1
  • - Perustettu: 1982
  • - Henkilökunta: 13 henkeä
  • - Luottoluokitus: AAA (Soliditet, 2013)

Puhtaustuotteiden myynti:

Yrityksemme historia on siivouspalvelualalla ja henkilökunnallamme on yhteensä kymmenien vuosien kokemus siivousalan palvelutyöstä. Puhtausalan jälleenmyyntiä ja tukkukauppaa olemme harjoittaneet pitkään. Yksi erikoisosaamisalamme on Kärcher -tuotteiden myynti jota olemme tehneet yli 20 vuoden ajan. Vuonna 2012 olimme suomen suurin yksityinen Kärcher-jälleenmyyjä.

Olemme puhtausalalla edelläkävijä tietoteknisissä ratkaisuissa: lanseerasimme Finnclean 2011-messuilla älypuhelimiin perustuvan puhtaustuotteiden tilausjärjestelmän. Kehitämme toimintamme jatkuvasti, tilikaudella 2011-2012 liikevaihtomme kasvoi jopa yli 23%.

Siivous.fi - puhtausalan verkkokauppa:

Aloitimme vuonna 2006 verkkokauppamme "Siivous.fi" jonka kautta välitämme puhtausalan tuotteita koko Suomen alueelle. Lanseerasimme kesällä 2013 uuden version verkkokaupastamme. Uudessa verkkokaupassamme ulkonäkö on raikkaampi, uusi sivustorakenne helpottaa tuotteiden selaamista ja sosiaalisen median toiminallisuudet ovat helpommin käytettävissä.

Verkkokauppamme on näkynyt myös mediassa: Duudsonit tuli taloon toisen tuotantokauden jaksossa 5 Duudsonit antoivat "siivoushullulle" Tervon perheen äidille lahjaksi sponsoroimamme Neato Robotti-imurin!

Yrityksemme sertifikaatit:

Korkein luottoluokitus
Soliditet 2013
Suomen vahvimmat
Suomen asiakastieto 2013
Luotettava kumppani
Tilaajavastuu.fi 2013


Yrityksemme logot käytettäväksi:


Tavaramerkit:

"Tervetuloa tutustumaan puhtauteen"
Patentti- ja rekisterihallitus, tavaramerkki nro 257322


Laskutussopimus yrityksille

Pölypussit, suodattimet

Pölynimurit ammattikäyttöön,vesi-imurit ammattikäyttöön