Kiinteistömatot, tekstiilimatot, tuulikaappimatot

kiinteistömatot, kiinteistömatto, tekstiilimatto, tekstiilimatot, julkisen tilan matot, tuulikaappimatot, tuulikaappimatto


Kostean Kostean tilan matot tekstiilimatto, tekstiilimatot, käytävämatto, käytävämatot
Tekstiilimatot
tuulikaappimatto, tuulikaappimatot, ritilämatto, ritilämatot
TuulikaappimatotSiisteyden taso päätetään jo ovella
Oikea mattoratkaisu vähentää sisääntulevaa likaa. Tuotevalikomastamme löytyvät laadukkaat tuulikaappi- ja tekstiimatot esim. julkisiin tiloihin, asunto-osakeyhtiöihin, liiketiloihin jne.

Laadukkaat mattoratkaisut julkisiin tiloihin.
Suurten kapasiteettien kohteisiin tuulikaappimatto yhdistettynä tekstiilimattoon pystyy eliminoimaan lähes kokonaan ulkoa sisäänkantautuvan liat ja roskat. Siisteys syntyy pienistä asioista - ainoastaan muutama askel tuulikaappi- ja tekstiilimatolla vähentää siivouksen tarvetta itse tiloissa.

Eliminoi pienten sisäänkäyntien mattoongelmat.
Aina ei ole mahdollisuutta asentaa sisäänkäyntiin tekstiilimaton lisäksi myös suurempaa likaa poistavaa tuulikaappimattoa. Ratkaisu on sekä tuulikaappi- ja tekstiimattojen edut yhdistävä Vileda V-Mat Duo jossa on kekseliäästi yhdistetty tekstiilipintaista kuviota tuulikaappimattoon.

Suomen ilmastoon sopivat matot.
Tuulikaappimaton on oltava mitoitettu oikein irroitaakseen soran ja muut isommat roskat, tekstiilimaton imukyvyn on pohjoismaisessessa ilmastossa oltava huippuluokkaa. Edustamamme matot ovat suunniteltu olosuhteita ajatellen ja ne ovat helppoja käsitellä sekä asentaa.


Esitteet kiinteistömatoista


Vileda V-Mat tuulikaappimatot

Vileda V-Mat Duo tuulikaappimatot

Vileda T-Mat Smart tekstiilimatot

Vileda T-Mat Basic tekstiilimatot