Keittiöhygienia: konetiskiaineet, suurkeittiötuotteet

Keittiöhygienia, suurkeittiö,ravintolakeittiö,konetiskiaineet,suurkeittiötuotteet,keittiötuotteet,huuhtelukirkaste,hygieniatesti,hygieniatestit

Keittiöhygienia - alatuoteryhmät:

Suosituimpia tuotteita:

Laadukkaat keittiöhygieniatuotteet ammattikäyttöön

Keittiöhygienia on ensiarvoisen tärkeää. Tuotevalikomastamme löydät helposti tarvitsemasti keittiötuotteet mm. käsiastianpesuaineet, koneastianpesunesteet, huuhtelukirkasteet sekä pintahygieniatestit. Keittiökäyttöön löydätte tuotteita myös muista tuoteryhmistämme kuten esim. henkilösuojaimet sekä roska- ja lajitteluastiat.

Tarjoamme laajan valikoiman keittiötuotteita. Olemme valinneet suurkeittiö - yhteistyökumppaneiksemme mm. Diverseyn, KiiltoCleanin sekä Ecolabin - uskomme että yhteinen kokemuksemme näkyy palvelumme tasossa. Pidämme yllä tiivistä yhteistyötä ainevalmistajien kanssa - asiantuntevan palvelun takaamiseksi.

Luotettava keittiötuotteiden sopimustoimittaja

Asiakkaitamme ovat mm. kunnat & kaupungit, ravintolat, hotellit, cateringpalvelut jne. Palvelualalla on tärkeää että toimitusketju toimii sujuvasti asiakkaan parhaaksi. Tarjoamme nopeat toimitukset ja luotettavan sekä yksinkertaisen tavan tilata tuotteitamme. Kokemuksemme suurkeittiöiden sopimustoimittajana on vahva merkki osaamisestamme.

Sopimusasioissa otattehan yhteyttä liikkeeseemme info@siivous.fi, puhelimitse (03) 2344 600 tai yhteydenottolomakkeella niin neuvottelemme yhdessä ratkaisun keittiötarpeisiinne.