Siivous.fi - puhtausalan verkkokauppa

Tällä sivulla löydätte yleistä tietoa verkkokauppamme maksu- ja tilaustavoista sekä sopimusehdoista.

Yleistietoa verkkokaupastamme

Siivous.fi on Yellow Service Oy:n ylläpitämä puhtaus- ja siivousalan verkkokauppa. Toimitamme puhtausalan tuotteita koko Suomen alueelle. Lisätietoa yrityksestämme löydätte yritystiedot -sivulta.

Tehdessänne tilauksen verkkokaupastamme saatte vahvistuksen tilauksesta heti sähköpostiinne.

Mikäli teille tulee jotain kysyttävää tilaamisesta tai tuotteistamme olkaa meihin yhteydessä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla info@yellowservice.fi tai puhelimitse (03) 2344 600 (ma-pe 08-17).

Tervetuloa asiakkaaksemme!Maksutavat

Voitte maksaa verkkokaupastamme tilaamanne tuotteet kätevästi tilauksen yhteydessä tai samalla kun noudatte tuotteen.

Verkkokauppamme maksutavat:
  • - Maksu tilauksen yhteydessä (verkkopankit, luottokortit)
  • - Maksu noudon yhteydessä (Itella, Matkahuolto)
  • - Maksu noutopisteissämme (Tampere tai Hämeenlinna)
  • - Laskutus (laskutussopimuksella)

Voitte valita myös laskutuksen tai osamaksun yhteistyökumppanimme Paytrail Oyj:n (ent. Suomen verkkomaksut) kautta. Yrityksille ja yhteisöille joilla on voimassaoleva Y-tunnus voimme myöntää laskutussopimuksen.


Toimitustavat

Voitte valita teille parhaiten sopivan toimitustavan tilauksen yhteydessä.

Verkkokauppamme toimitustavat:
  • - Nouto Itellan toimipisteistä (saapumisilmoitus tekstiviestillä)
  • - Nouto Matkahuollon toimipisteistä (saapumisilmoitus tekstiviestillä)
  • - Nouto toimipisteistämme (Tampere tai Hämeenlinna, ilmoitus kun tuotteet noudettavissa)
  • - Kuljetus perille

Mikäli valitsette toimitustavaksi noudon Itellan toimipisteistä saatte tilauksen käsittelemisen yhteydessä lähetyskoodin sähköpostiinne jonka avulla voitte seurata lähetyksen toimitusta lähetysseurannasta.Toimitusajat

Toimitamme tilatut tuotteet kuljetettavaksi normaalisti 1-3 arkipäivän (HUOM! Coronavirusepidemian vuoksi toimitukset ovat viivästyneet) sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli tilatun tuotteen toimittaminen viivästyy yli 5 arkipäivää, ilmoitamme siitä erikseen.

Mikäli haluatte varmistaa tuotteen saatavuuden erikseen niin olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla info@yellowservice.fi tai puhelimitse (03) 2344 600 (ma-pe 08-17).

Pidätämme oikeuden jälkitoimituksiin, mikäli tuote on loppunut sekä varastosta että maahantuojalta.Sopimusehdot ja tuotepalautukset

Verkkokauppamme tuotepalautuksissa sitoudumme noudattamaan kuluttajansuojalain mukaisia etämyyntiehtoja.

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tuote 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Asiakas voi kokeilla ja tutkia etämyyntituotetta samalla tavalla kuin myymälöissä.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Lisätietoa etämyyntikaupan kuluttajansuojalaista kuluttajaviraston sivuilta.

Mikäli olette vastaanottaneet viallisen tuotteen olkaa yhteydessä meihin yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla info@yellowservice.fi tai puhelimitse (03) 2344 600 (ma-pe 08-17).Laskutussopimus yrityksille

Pölypussit, suodattimet

Pölynimurit ammattikäyttöön,vesi-imurit ammattikäyttöön