Pölynimurit ammattikäyttöön, vesi-imurit, mattoimurit

pölynimuri ammattikäyttöön,pölynimuri_ammattikäyttöön,vesi-imuri,märkä-kuivaimuri,mattoimuri,reppuimuri,teollisuusimuri,imurit,pölynimurit

Pölynimurit ammattikäyttöön - alatuoteryhmät:

Suosituimpa tuotteita tästä tuoteryhmästä:

Imurit ammattikäyttöön

Luotamme tunnetujen imurivalmistajien tuotteisiin - tämä takaa laitteiden kestävyyden sekä varusteiden ja varaosien saatavuuden.

Edustamamme tuotemerkit ovat mm. Kärcher, Nilfisk, Taski, Wetrok sekä Comac. Toimitamme imureita yli 35 vuoden kokemuksella, huoltopalvelumme auttaa teitä mahdollisissa imuriongelmissa.

Tuotevalikoimastamme löydätte laadukkaat pölynimurit, märkä-kuivaimurit, mattoimurit, reppuimurit, akkuimurit sekä teollisuusimurit ammattikäyttöön.

Pölynimuri on puhtaanapidon tärkein työkone - panosta laatuun ja ergonomiaan.


Varusteet ammattikäyttöisiin pölynimureihin

Tuotevalikoimassamme löytyvät mm. lattiasuulakkeet, imuputket, imuletkut ja muut ammattikäyttöisten pölynimureiden varusteet.

Imureiden pölypussit sekä suodattimet löydätte erillisestä tuoteryhmästä. Selaa tuoteryhmiä ja mikäli et löydä juuri sitä varustetta mitä etsit niin lähetä meille viestiä, palaamme asiaan!


Usein kysyttyjä kysymyksiä


Kysymys: Mistä tiedän mikä lattiasuulake sopii omaan pölynimuriini?

Vastaus: Normaalisti käytettävissä ammattikäyttöisissä pölynimureissa (ei märkä-kuivaimurit) on 32mm varusteiden halkaisija, yksimoottorisissa märkä-kuivaimureissa on 35mm varusteiden halkaisija, useampimoottorisissa märkä-kuivaimureissa voi olla 40mm varusteiden halkaisija. Joillakin imurivalmistajilla voi olla erikoiskoko esim. Wetrok 38mm. Tarkasta varusteiden halkaisija ennen tilaamista.


Kysymys: Kuinka varusteiden halkaisija mitataan?

Vastaus: Varusteiden halkaisija on helpoin mitata olemassaolevasta suuttimesta. Mittaa halkaisija sisäpuolelta. Yleisimmät koot ovat 32, 35, 38 & 40mm.


Kysymys: Imuriini ei löydy etsimääni varustetta/varaosaa, mitä nyt?

Vastaus: Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja mainitse imurinne merkki sekä tyyppi ja haluamanne varuste/varaosa. Kärcher, Nilfisk, Taski, Wetrok & Comac-tuotteiden lisäksi kauttamme on saatavana muidenkin merkkejen varusteita.


Pölypussit, suodattimet

autosuulake,rakosuulake,tekstiilisuulake,tomuharja,imuri_suulake

lakaisukone,lakaisukoneet,lakaisimet,pikalakaisin