Pölynimurit
Pölynimuri, Pölynimurit
Vesi-imuri, vesi-imurit
Pölynimuri, Varusteet  Pölynimuri, Pölynimurit, Kotiin
Laadukas pölynimuri kuuluu nykyaikaisen kodin perusvarustukseen.

Pölynimuri on kodin siivouksen tärkein apuväline
.

Kotikäytössä imuri täytyy olla oikean kokoinen sekä helposti käyttöönotettavissa. Laadukkaalla pölynimurilla imurointi on vaivatonta sekä nopeaa.

Pölynimuri, märkä-kuivaimuri, robotti-imuri tai pölypussiton imuri - olkoon tarpeesi mikä tahansa, meiltä löydät toiveitasi vastaavat imurit kaikkeen käyttöön.


 Pölynimuri, Kärcher, VC6300
Kärcherin VC 6-sarjan pölynimureissa varusteiden vaihto onnistuu ilman kosketusta.

Imurointi harvemmin on kodin suosikkiaskare.

Tärkein kodin siisteyttä ylläpitävä askare - imurointi jää joskus puolitiehen, useimmiten tämä johtuu huonosta ergonomiasta.

Pölynimurin pitäisi olla helposti liikutettavissa ja työskentelyasennon luonnollinen jolloin imurointi muuttuu mukavaksi ja vaivattomaksi.

Pölynimurin suodatusjärjestelmä näyttelee suurta osaa sisäilman pienhiukkaspitoisuuksissa - hienopölysuodattimella varustettu pölynimuri ei päästä pienhiukkasia takaisin huoneseen ja viimeistelee siivouksen.

Oikein valittu pölynimuri maksaa itsensä takaisin helppokäyttöisyydessä.


 Imuri, Allergiaimuri

Vesisuodattimella varustettu allergiaimuri on suuri apu siitepölyallergiasta kärsiville.

Monipuolisesta Kärcher-imurivalikoimasta löydät etsimäsi tuotteet
.
Vesi-imuri on omakoti- ja rivitaloasujille monipuolinen työkalu. Vesi-imurilla imuroit normaalin pölyn lisäksi veden ja isommatkin roskat. Remontoijalle tai nikkaroijalle vesi-imuri on korvaamaton apuri tilan siisteyden ylläpitoon.

Allergiaimuri on keväisin siitepölyaikaan monelle perheelle suuri helpotus. Allergiaimurin vesisuodatin kerää pienhiukkaset samaan paikkaan helposti tyhjennettäväksi.

Robotti-imuri on tulevaisuuden hittituote: jätä robotti-imuri tekemään työnsä samalla kun sinä voit keskittyä työhön, muihin kotiaskareihin tai vaan lepäilyyn sohvalla.


 Robotti-imuri, Imurointi
Robotti-imuri on omatoiminen kodin siisteyden ylläpitäjä.
Valikoimastamme löydät varusteita Kärcher-imureihin.

Sopivan varusteen löydät imurin mallin perusteella. Harjaavat turbosuulakkeet auttavat mm. koirankarvojen ja hiusten imuroinnissa.

Esierottelijan avulla märkä-kuivaimuri toimii hienosti myös tuhkan imuroinnissa. Autosuulakkella autonpenkkien imurointi on nopeaa ja tehokasta. Valikoimassamme on myös pölypusseja sekä suodattimia Kärcher - imureihin.

Imuri, Imurointi, Pölynimuri

Esittelyvideot:

Kärcher RC 3000robotti-imuri
Katso esittelyvideo RC 3000 Robotti-imurista

Kärcher VC pölynimurit
Katso esittelyvideo Kärcher VC 6-sarjan imureista
Kärcher Vesi-imuri
Katso esittelyvideo Kärcher Vesi-imureista